BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 13, 2009

aku punya sayap~

ehem3...



alamakkk!!!
ada award comey la...yang beshnya award ni khas untuk daku... siap ada pixie lagi tu... tapiiii...err... psstt, syah! kenapa yn nampak cam gemuk lak dalam pixie ni??? syah ada bwat editing ka ngan pixie tu?

memetik ayat2 daripada blog si pemberi award tersebut,

'Anugerah ini akan membawa gelaran 'cik adik manis'. Gelaran itu boleh la disingkatkan menjadi C.A.M ala2 Datuk Seri disingkatkan menjadi D.S. Contohnya, Datuk Seri Anwar Ibrahim disingkatkan jadi DSAI. Jadi pandai2 la cik adik manis sekalian ya nk singkatkan dan jadikan nama cik adik lbh manis.'

soooo, nak jadikan namaku sebagai si rama2 yang cantek manis boleh??? e'eh, dari mana plak datangnya perkataan cantek itu??? hak3... virus keperasanan sudah mula menular kembali di taman ini...

anyhow, di sini saya ingin mengambik kesempatan di dalam kesempitan yang tak brapa sempit sangat ni untuk mengucapkan ribuan thanx kepada ibu ayah, family dan peminat2 yang tidak jemu2 menghantarkan undian... diharapkan anda semua akan tetap menyokong saya dari kiri kanan, depan dan belakang. teruskan menaip yanntomei dan hantarkan ke 33399.

oh ya, harus tidak lupa juga ucapan terima kasih to inchek perisik di atas sifat kerajinan beliau mengedit award ni kerana tanpa kerajinan tersebut, sudah tentulah award ini tak akan wujud di sini. sangat cantek walaupon sebenarnya pixie ku itu yang menjadikannya nampak cantek=p and tomeiiii skali~ lain kali sila2 la merajinkan diri anda itu lagi ya~~~

********


ekceli aku dah promise ngan adik lea untuk show pixie teddy bear malam ni, tapi tiba2 'benda' ni menggoda sanubariku untuk meng'capture pixie lalu jari2 ku dengan pantas memilih nya untuk di'upload. lea, nex time akak upload pixie tmr.ted itu ya!

apa lagi yang lebey nikmat melainkan duduk blogging di waktu malam yang tenang di samping eskrim + cornflakes dan kek coklat + milo panas... aahhh, aku bahagia~




aku dah tumbuh sayap weiii! sapa nak ikut aku terbang??? jom!

16 ayat-ayat comel:

Adry said...

cute...

Ice cream!!! love it!!!


Adry @ http://www.adrysabry.com

lea said...

award kak yan macam kak yan ni puteri rama-rama la..cantik..hik3

wah..bestnya cornflakes+aiskrim tue..nak sikit...

malam ni kak yan kena tunjuk mr.ted tu k..

joegrimjow said...

baru pasan ade rama2 kat pokok

pink_butterfly said...

adry- apa yg cute adry?

award?

rama2?

atau eskrim itu???


=p

pink_butterfly said...

lea- haa.. tu la psl..akak dah nek pangkat jd puteri rama2 ni...hihii..mlm ni insyaallah akak upload pixie mr.ted tu k...


joe- haha...bru prasan??=p

sparkystar said...

jgn terbang tinggi2 okeh,sayap tak kuat.hahaha

pink_butterfly said...

sparky- cmna tau sayap ni x kuat? dah guna gam uhu ni tau...

khaLifah feDi said...

emm nikmatnya..sis mintak sikit..terliur dh nie..emm.srrr..yum3...:)

~JuNnIE~ said...

cedapnyer..icecream..nasib baik jue baru pas mkn sekim ngan tembikai..ihihhi..xde pisang nk wat banana split...ganti tembikai..janji boleh...;p

kak tantek r award tu...=)

pink_butterfly said...

kf- apa clas mntak sket..mntak bnyak2 la bru puas...tapiii...mcm la daku nak bagi... hahaha...


juNnie- banana split??? x penah rasa... bwatkn utk rama2 ble??? =p

ha ah, award tu cantek kan... pasti kerana terdapat pixie rama2 dlm tu...

A a D i I ? said...

weh, tetengah mlm ko membaham macam makan disiang hari? dasat! =)

pink_butterfly said...

oooo aadil, ni food yg kau mkn time siang2 eh?? mkn mlm2 la besh...feel sedap 2 lebey sket...

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

bestnyee aishkim tu..hehe....kite nk itot cik rerama terbang..nakkkkkkkkkkkkkk

LifeSaver said...

sungguh bahagia!!!i like ice cream!!!

pink_butterfly said...

cik hel- nak ikut terbang??? jom cik hel...jgn lupa, fasten ur seat belt!


cik pn syafa- haippp! diet2... haha

vidadarisakura said...

eleh!






nda puas ati ni.hee