BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 22, 2009

excited!

setelah dikaji, dibahagi darab tolak dan tambah... dan ditimbang mengikut nafsu, aku telah membwat keputusan untuk 'menerai' produk yang disuggest oleh cik helena. dalam banyak2 suggestion, kenapa dia menjadi pilihan? sebab.... meh kita tengok komendalam post 'tell me'.

helena- rama2-try pakai sabun eumora ngan vita e yg likat gile tu..memang berkesan! <-- suggestion yang menarik minat. part mana yang mantap dan bwat aku terpengaruh? part ayat last tu, 'memang berkesan!' perggh, tak ble tahan.hahaha...


hehe, aku ni memang jenis yang cepat terpengaruh. even statement tambahan 'paling berkesan!' dari cik helena dan tak ada dalam komen korang tu pun dah ble bwat hati aku berbunga2 bahagia... chewah.

so, tanpa membuang saat bukan masa kah? aku pun men'surf la tenet... browsing through suma pasal sabun eumora tu. and testimoni2 yang aku baca memang mengiurkan! sluurrppp.... nampak tak air liur aku tengah meleleh ni? hahaha!

dah terliur2 tu, aku pun meng'order la sabun tu.. kang kalau tak order, kempunan plak kan... haa, kak ai! pos la barang tu cepat2 ye~~~ i dah tak sabar nak bersabun2an ni~~~=)


aku rindu AKU yang dulu...yakni di waktu kulit masih jelita tanpa jerawat. ekekekee~~~ kapten! pixie adalah 100% original ok... bukan salah aku kalau nampak cantek dalam pixie ni... haha, prasan!


ha, korang jangan terkuar bijik mata lak kalau tengok aku dah lawa nanti. pastu baru nak berbaris depan aku amik number, i dah tanak layan dah time tu tau! ok, agak over di situ.=p


excited menunggu eumora~~~

44 ayat-ayat comel:

khaLifah feDi said...

lalala............
mandi sabun......eh slh sabun mandi..:)


psst cm bdk senting plak!!!

pink_butterfly said...

haha..tau xpa..

oit! bkn sabun mandi la!

ni sabun tuk muka!

a.b geldofg said...

ko tetap jelita

sparkystar said...

argghh..tang mane yg jelita tu..hahahaha
agak2 cik rama2,leh ker inchik sparky bratur skali amik num gliran..huhu

helena's said...

hahaha yann same la cam cikhel,,memang agak obses nak cantik,,hehe,,bagus tu cubela,,amalkan tau,mujarab!

ai said...

cantek je aku tengok kau yann! lantak kau la..sental sampai lebam! ngeh ngeh..

esok sampai le sabun tu.. :P

pink_butterfly said...

a.b- hiskk...a.b ni membwatkn ku tsipu2 malu lagi....*smbil bwat aksi malu2 gedik*



sparky- hah, kalau nak kena ketuk kepala oleh cik ca, sila la amik barisan...

pink_butterfly said...

cik helena- okey, cik hel~ thanx ye... i luv u! hikss...


kak ai- oraits kak! aku menanti sabun itu di muka pintu~~`

lea said...

hehehe..akak ni riso sgt organism yg meliar kat muka akak tu..hehe

xpe kak..akak jaga penampilan akak..jgn selekeh2..mantain cute..sure ramai yg terpikat

LifeSaver said...

cik rama2:
amboi!siap mengorder sabun lagi..

p/s:amik wuduk byk2 baru muka suci murni..hihi

Shitsurei shimashita said...

jgnlah risau dan runsing, kat sana kan panas slalu. yg penting byk minum air putih k cik ian.

pink_butterfly said...

lea- mmg la kena jaga lea..muka kita 1 je kan....tu yg risau tu bila jrawat ni makin teruk...



lifesaver- alahai...dah tahap kritikal dah ni cik syafa...sedey~~

pink_butterfly said...

naga, nama ku yan lah! Y.A.N.N. bukan ian! ggrrr....

Monkey D Luffy said...

kapten kapal terbang ker aku ko panggil?

jgn sebut nama aku

malu...

Pujangga Asmara said...

Ermm... Errr..

vidadarisakura said...

ui!
sabun apa tu..
muka aku pun rusak suda ni..


waaaa...tensen!

pink_butterfly said...

kpten- nda la, kapten kapal laut.



PA- knapa tu? gagap suda ka? haha


V- nama sabun tu eumora,V!

Perisik SR said...

moga berkesan. lps ni nyamuk yg landing nk hisap darah kt pp tu pn trgelincir la ni.


kesian nyamuk..

pink_butterfly said...

ya kan syah...

hrp2 bgitu la...


sila katakan slamat tinggal pada sang nyamuk tersebut.

a.b geldofg said...

ko nibetul nak lepak dgn kita org

pink_butterfly said...

eh, btol la a.b....

dlm mmpi.


keh3...=p

Fatul Akrul Ramli said...

kalau dah lawa nanti,
nak mintak no fon eh..
:PP

(skang pun da lawa ape)

pink_butterfly said...

ohhooo...nak yg lawa ja eyh fatul!

Adry said...

nak ambik number skrg ble??


Adry @ http://www.adrysabry.com

zaidharis said...

hurm,
saya xnak beratur kat umah awak,

cuma,
eleh,
bley kot tunggu minah arab,
heheh~

anyway,
assalamualaikum..

alif-mikail said...

lelaki boleh pakai tak?

koi nak rekomen dekat apek terror hahaha

pink_butterfly said...

adry- amik number skg??? err...err...kaunter blom d buka la...=p



zaid- nak tgu minah arab di mana? arab? hehe...


alif- bole2...nti apek tu dah jelita, jgn tpikat kt dia plak tau! haha

asna cute said...

Moga sis puye muke licin yea pas guna sabun tu.. cz dh xpyh tension2 dah nak guna sabun apa nk buang jerawat y jelez biler tgk muke sis licin nti.. hahhahaha pdn muke jerawat!!!

pink_butterfly said...

asna- tu la..hrp2 cm2 la kan....xpa, akak bwat experimen dlu. klu muka da cun dan jelita nti, asna leh try plak...=p

LifeSaver said...

tu mesti dalam proses nak mematang kan diri kot...hik3~

PJ selamba said...

cik rerama main sabun?
erk..!!
oh tidak...

khaLifah feDi said...

oh sabun muke ea? harap putih seputihnya lala..


sabun muka..lalala...:)

StingRay said...

tu aku belum tayang muka aku lagi tu.....kalau aku tayang....ko terus givap...


nangis2 smbil jerit2...

mencik mencik mencik...



ha ha ha ha

pink_butterfly said...

cik pn syafa- ya kan...zaman akhir remaja la katakan...cehh...=p


pj- oits! fitnah tuh!

pink_butterfly said...

kf- kena putihkn lagi kah?




stingray- ooo yeahh??? upload la gambar sbg bukti. kamon bebeh!

Ivy Metaga said...

rama2 nt jgn lupa yer postkan ttg hasil nya, hapuskan jerawat2 itu hihi...

UXOP said...

alahaiii..number dh abes..
xpe.xpe..number ekor ada lg..uhukks
Lelaki mudah terpesona dgn wanita yg manis.tak mestinya jelita/cun cam model..bila manisss..sejuuk mata memandang,.hiasi lg dgn akhlak yang terpuji..mcm iklan seri murni lak..ahakkss..
errr..manis belog ni..kui3

khaLifah feDi said...

kak..dh xyah..silau sdh aq tgk hik3...psst sabun ape mu pki?


wah..........cantik!!! cm rerama yg dulu.....lalala.......:)

Pujangga Asmara said...

Amboih.. Sombong Cik Rerama Sekarang Yer..

pink_butterfly said...

ivy- okey,ivy...nti hasil experimen akan d publishkn...=p



uxop- err..err...rama2 ni tmsuk dlm kategori manis kah?*smbil kenyit2 mata kt uxop*

pink_butterfly said...

kf- oits! apa yg canteknya? bru pakai shari la! kf, klu baca komen ni, rama2 nk gtau, daku xdpt bukak blogmu itu...xtau knapa...entri n shoutmix suma 2 xkuar...



PA- hiskk...sombong apa nya...PA yg smbong dgn rama2...=(

Pujangga Asmara said...

Adeh.. PA Pulak Yang Sombong.. Yann Je Tak Masuk Dah Blog PA.. Err... Takpe-Takpe.. PA Taw.. Ni Mesti Da Lawa Balik Kan.. Hahahha

pink_butterfly said...

PA- hiskk...tgk tu...mnyindir sy la tu...mntang2 la org ni bnyak jerawat...tecik ati tau!

sparkystar said...

inchik sparky pn merindui kamo..hahahaha