BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 12, 2009

macam mana?

macam mana nak bagi someone tu faham yang 'no' akan tetap jadi 'no'. tak mungkin akan berubah menjadi 'mungkin', apa lagi menjadi 'ya' ataupun 'yes, i do' ???

masalahnya, bukannya dia tak tau tapi still bwat2 tak tau.



identifying something unidentified is harder than justifying the E=mc2 equation and emotion falls under that something -hlovate



25 ayat-ayat comel:

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

senang citer..cik rerama lempang jer budak yang tak paham2 erti no tu..hehehe....

Adry said...

bagitau kat dia camni : "Aku dah bagitau tidak tidak la... yang ko banggang tul apsal... banyak sangat makan semut aper!!" hahaha... tak reti gak ikut cakap cik AyeHel atas ni.. lempang ajer... hahaha


Adry @ http://www.adrysabry.com

khaLifah feDi said...

ehem3.psst nie nk citer psl ape ekk? ooo adkh soal hati? almk..relax arr..sis..xkn xder peluang ..emm..!!!

ok yan aq dh anek cuti tp x puas arr..lalala.......:)

LifeSaver said...

org tu bengap ke?

pink_butterfly said...

cik hel- waah, lempang? ganas tuh.... haha


adry- adoii la... jatuh ksopanan dan ketatasusilaanku klu ckp cm2 adry...hihii...

pink_butterfly said...

kf- haa...dah puas cuti kf?? bru skg nmpak batang idung...



lifesaver- bkn bengap, cuma bwat2 xtau cik pn syafa.... =p

Perisik SR said...

Ni mesti kes dimengorat ni kn?

Ni la pyh ni...kdg2 org laki pn srba slh jg. Kalo mengorat alang2, org cakap.."ko ni xcukup gentleman la. Ko kena tunjuk yg ko betul2 syg kt dia. Lama2 nnt dia phm dan suka ko blk tu. Ala..org prmpuan ni mcm kerak nasik..lama2 lembut la tu.."

Tapi kalo dh mengorat smpai xphm2 kena reject tu, jadi mcm penjahat cerita hindustan pulak. Last2 org menyampah.

Kalo aku, aku lg prefer xmengurat lgsung. Biar pmpoan yg ngorat aku. hahaha

Lagi 1, org laki kalo snyum kt pmpn yg dia tak kenal, msti ada tanggapan.."alamak, gatalnya.."

kalau xsenyum pulak.."eleh, sombong. perasan hensem la tu"

Kalo aku, biar la aku ko kata sombong. Lgpun aku malu nk senyum ngn ko wpun sbnrnya aku nk tegur dan ajak minum. haha

Eh pjg plak komen aku ni. Sori, aku ingat ni blog aku td. ingtkan ni post baru...hehe


Yan, ada award. Tahniah!

pink_butterfly said...

eeii, bkn ba syah.

xapa la, i'll explain 2 u later...

Pujangga Asmara said...

Jangan Layan Kalo Ada Orang Ngorat.. Kakakaka... Lempang Je Dia.. Haha.. Rilek Yer Yann.. Jangan Tension2..

lea said...

pjgnya komen abg syah tue..

maybe org tue betul2 suka kat kak yan kot...hik3

kak yan..lea dh jawan tag akak..
silalah wat spockcheck yer..
hehe

Perisik SR said...

'jawan' tag? kui3

lea said...

ala..tersilap taip la...
huhuhu

pink_butterfly said...

PA- ya, PA... rama2 takkan layan...kan da ada en.abg PA~~~ haha...


lea- mgkn jgk lea, tp x smstinya kta bole balas prasaan suka org tu kan....

khaLifah feDi said...

emm btg hidung harus ditunjuk?

Monkey D Luffy said...

yalah aku faham ;p

hehehe... bukan aku kan

pink_butterfly said...

kf- kena la tnjuk sbg bukti kwujudan..haha..


kapten- bkn kpten...klu kpten, jwpannya akan btukar mjd 'ya'... hahaha!

khaLifah feDi said...

emm yelah tue kan..hik3..sis..apsl sjk kf naek cuti nie..kf tgk yan cm sunyi aje..emmm..:(

psst qm x sihat or ade sumtink ker?

pink_butterfly said...

sunyi??? cmna ble nmpak rama2 tgh sunyi ni???

pndai2 ja kf ni la... i'm ok...hehe...

A a D i I ? said...

blasah jer. abis citer!

haha..

pink_butterfly said...

alamakk..suma suh aku mgunakan kkerasan nih...alahaii..

Perisik SR said...

fulamak, kalo kapten jwpn akan bertukar menjadi ya..fewiiit...kalo sy pla? wahahaha

pink_butterfly said...

klu syah plak, jwpnnya....KITA BERHENTI REHAT SEBENTAR. KEMBALI SELEPAS IKLAN!!!

haha...

Perisik SR said...

ooohoho dlm mksudnya..kapten2, tahniah! mkn daging kambing la kita ni.hehe

pink_butterfly said...

hiskk,

org main2 ja la syah!

vidadarisakura said...

macam2 aznil?


lalala