BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 5, 2009

hantaran!

ari jumaat lepas aku agak kerajinan untuk membwat blog crawling... and u know what! i found dis interesting calculator yang ble mengira brapa hantaran yang suitable untuk korang... ekekeke...

juz simply click mana2 yang berkenaan then jumlah yang konon bersesuaian akan kuar... nak tau jumlah hantaran untuk aku? rm9000! hahahah...

tak tau la itu jumlah yang acceptable atau tak... but hey, its juz a game kan! juz do it for fun la...=p

wanna try? jom click kat SINI... jangan lupa masuk sini balik and share ngan aku brapa jumlah hantaran-main2 korang tu nanti, k!

tetiba ada pixie baby lak! apa kaitannya? ya btol! jawapannya.... tak ada kaitan!




rm9000? i don't think so. dats too much for me.... i think.

39 ayat-ayat comel:

khaLifah feDi said...

wow harus ku cube hik3..

khaLifah feDi said...

emm pixie tue mmg sah2 yan dh x sabor nk anak nie ehem3 btol tak?

emm.........ape lagi pi cpt cr calon ok..

Jitegha said...

wawawawa..... 9000??? hurmmmm up ckit lg la.... hehehhhehee... baby cute berkata : nape gmbrku kat cni? aku x bersalah dlm hal ni...huhu.. mama...!!!

pink_butterfly said...

kf- haa? nak cuba?utk diri sndiri atau si bdk tecik itu??? uwaaa...salah la! pndai2 bwat spekulasi bdk tua ni...


jitegha- ooh, kena up lagi ka? ingatkan kena bg dskaun...ekekeke...kkiutan baby itu la yg mjd ksalahan...hehe

lea said...

nanti nak try gak la...
rm9000 hantaran kak yan?
rasenya standard je kan?
huhu..
ntah la..daku xtaw pasal saham hantaran zaman skrg ni
hihi

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

wahh!!daku dahh try...hasilnyaa...hantaran ku rm8000 hengget..hikhii/..

piNky LuCiA said...

matilaa org nak kwin ngn cik rama2 klu hantaran nya rm9000... aduhai..

pink_butterfly said...

lea- try la...jgn lupa gtau akak ni brapa hntaran lea ya...hik3...

cik hel- haa...suh abg ayie kumpul duit rm8ribu skg k....=p

Pujangga Asmara said...

Huh.. PA Dapat RM8000 Je.. Sape Nak Masuk Minang PA Nih?? Murah Je.. Ahahaha...


Pujangga Asmara

pink_butterfly said...

pinky- hahaha....spatutnya brapa nak letak spya org tu x mati, cik pinky???=p

pink_butterfly said...

PA- hik3...sapa nak minang abg PA ni??? ble la stat kumpul rm8ribu ya...=p

eNaSaN said...

hik3 cik yan apesal cam same jer hantaraN tue..tp ku rase cam xsesuai jer ngan akak nie..bole ke dpt RM9,000 tue..hik3 cam bole koT hak3

pink_butterfly said...

apsal xble plak kak ena....

bole ja...hik3...

rm9ribu? waah, sama la kita!

=p

Jitegha said...

up la ckit.... baru best...hehehhe 15000 ke ok gak... baru la rasa ckit nak minang anak org kan..hahahaha. gaji sy pon 17000 ribu...hehehehhe jgn mrh ek...sy memain jerk..

pink_butterfly said...

jitegha- waaahh! 15000, klu org tu sanggup, sy on ja...


kih3...

sickchild said...

ahaha nape gamba aku ade kat sini?
hihihi.

pink_butterfly said...

laa..ada pixie sickchild ka kat cni??? mana2???



hihii~

Shitsurei shimashita said...

hantaran 7k jer cik rerama, kira orait lah tu.
tp tu starting amount jer for 2009, next year sure naik kalo tak.....
mengeras sorang2 sa ni.

bertapuk sorang2 jap

pink_butterfly said...

hntaran sapa 7k tu naga???


gepren ka?

hehehe... ok la! dah sedap da amount tu kan... =p

Monkey D Luffy said...

mak aih! banyak gak

khaLifah feDi said...

emm syyyh jgn sebut name etu dcny ..bhye taw..hik3..ok maw tido sudaa.....yahuuu aq maw cuti.lalalla........:)

pink_butterfly said...

kapten- bnyak ka kpten...hehehe...tu main2 ja la...bkn btul2...


kf-ishh, x abis2 lg bcuti dak kf nih...

khaLifah feDi said...

emmm bawu plan sak..ndak taw boss bg ke tak ? adeh !!!

sparkystar said...

i dah bankin rm9000,so cfirm la nie ehh..hahahahaha

DzuLagiL said...

dapat $8000

pink_butterfly said...

kf- cukup2 la cuti tu kf...g keja la!


sparky- waah, siap la inchek sparky, cik ca dtg cni kang, kena ketuk kpala tu nti...kekekeke...

pink_butterfly said...

dzul- aik, hntaran sapa tu,zul? hahaha...

joegrimjow said...

yg pntg iklas....bape 2 kemudian..huhu
ku hanya 12ribu klu pompuan
kekeke

pink_butterfly said...

joe-ya la kan joe...ikhlas tu yg pnting...tp klu dia ikhlas nak bg rm100 apa crita? hehehe...nak sewa bju pgantin pn x lepas...=p

khaLifah feDi said...

huhuhu..yan lady boss mogok bdak maw bg cuti emm..tencem2 maw..mogok gak esok muahaha..

psst: yan ti amik award ok ade 2 tue..

Shitsurei shimashita said...

hantaran tuk cik yan..pakai draf bank leh tak?

pink_butterfly said...

kf- mogok? org 2 asik mntak cuti sj,mana bos x mogok...hik3...


naga- draf bank? x ble! kena cash jgk!

khaLifah feDi said...

muahahha........lady boss tue dye jeles sbb law aq cuti sape maw jg hahah..

pink_butterfly said...

kf- tu bkn namanya jeles....tu namanya....er...apa ah...namanya kf tu pekeja dia, so, bwat la cara org keja! ni asyk cuti ja...bgus lg dia bg cuti utk slama2nya...keh3...

Perisik SR said...

My future some1 minta RM8000 je..ok la tu..tak pyh mahal2 sgt. =)

Sifu Mirza said...

rm9k tu ok cik rerama...

mengambil kira faktor-faktor semasa..

kalau boleh ada bank guarantee lagi bagus.. takut si suami buat hal pulakss..

:-)

pink_butterfly said...

syah- ya?? bgus la tu...good 4 u~~~=)


sifu- adeii, tu bkn value yg real sifu...main2 saja...value yg btul2 depends ngan pihak bopren jgk...hihii~

PJ selamba said...

mahal siot!
mana pj nak cari duit banyak tu...
bertimbangrasa la sikit..
pj cuma manager dgn director company je...
part time pulak cuma lawyer je...
kadang² cuma doktor pakar kat ampang puteri..
tu je...
mana nak cari 9000?
takkan nak kena jual merce dgn bmw pj?
kondo dgn banglo pj kat mont kiara tu pun kecik 5 bilik je...
aaaaaa

pink_butterfly said...

mahal ka pj??? alaa....

klu letak rm19ribu ok x???