BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 10, 2009

3 benda kesayangan saya

perghh, tajuk yang tak ble blah... macam tajuk karangan darjah 3 pulak kan... ekeke... dah lama tak hupdate entri... tiba2 mood hilang... gone with de wind... idea nak bwat entri tersangat2 banyak tapi nak menaip tu yang masalah sket... heran jugak aku...

korang mesti ada barang2 kesayangan kan? sama la, aku pun ada....
barang2 ni bukan la termasuk dalam kategori mahal macam u ol punya, tapi ada la reason2 yang ble membwatkan benda tu jadi penting and spesel kan...

ok, jom layan 1st gambar ni...

apa yang aku nak show kat pixie ni is my laptop... LALA namanya... pixie ni di ambik time aku still study dulu... tak ada la lama sangat... it was early last year... nampak macam serius saja bwat keja kan... padahal tengah main game... haha... LALA ni sangat spesel coz dia ble hiburkan ati aku anytime... even kalau tak ada tv, aku da ble hidup ngan LALA ni, macam2 ble bwat, dgr lagu, edit pixie, bwat video, blablabla...

2nd pixie


memperkenalkan enset baru aku yang bernama HAPPY... bagi menggantikan enset lama yang kini ntah berada di mana... sama ada di tangan pencuri b*d*h tu atau dah terpamer kat kedai enset yang menjalankan konsep membeli enset2 terpakai. hisy, kalau diingat2 balik, rasa geram pon ada... ggrrr...

ni enset ke4 aku of which 2 enset sebelum ni suma da rosak... cuma enset yang ke3 tu saja yang pecah rekod kena curi... haha...

pixie ke3 plak adalah... jeng3...

bantal kesayangan aku yang bernama BUNNY... aku susah nak tido kalau bunny tak ada, even kalau gi overnite kat luar pon aku still heret bunny skali. waktu ada field trip time masih student dulu pun aku bawak bunny, nasib bek aku bukan study kat s'jung, kalau tak, terpaksa bawak bunny naik turun airplane kan.... ini bukannya bantal busuk tau! sebab bunny aku wangi~~~~ bukan macam bantal2 busyuk korang yang bau nya masyaAllah tu=p

pixie ni di ambik time kami nak gi keningau da other day... aku bawak bunny siap2 coz mana la tau TERtido overnite kat luar time tu kan...

'okey, LALA, HAPPY and BUNNY, pls say hai to everyone, sayang...'

LALA, HAPPY and BUNNY... ya btol! aku siap bagi nama lagi ngan dorang. ehh, dorang? macam benda hidup plak kan... haha...

aku nak bwat entri ni sebagai tag bole x? nama2 bertuah kat bawah ni diminta untuk senaraikan 3 barang2 kesayangan dorang and bagi description on why dat barang is so special to u....=p aku nak tag girls saja la sebab slalunya barang2 lelaki ni sangat membosankan aku... mesti tak lari dari enset, camera, ipod, mp4, rem keta, blablabla.... ah, boring! kalau girls, kita ble tengok macam2 contohnya teddy bear, accessories, baju, kasut, sandals... waah, aku suka! hahaha...so, mereka2 yang tersenarai adalah...


---> adik anne

---> adik lea

---> cik hel

---> cik asna

---> kak ena

---> pinky lucia

---> annurkasih

cukup la tu kan... so, apa lagi! sila la jawab tag eksklusif dariku untukmu ini~~=p

19 ayat-ayat comel:

Annurkasih said...

cess..tag.haha...dua suda tag cik rama2 ni tau.ngehngeh.xpa xpa...nnt her buat ah.kehkeh

Pujangga Asmara said...

Hahahaha... Suma Benda Dia Bubuh Nama.. Hadoih..

pink_butterfly said...

her- kena bwat ah her!


PA- msti la PA...xkan org sj ada nama kan... hehe...

Monkey D Luffy said...

rupa-rupanya ko ada BANTAL BUSUK!

kakakaka

pink_butterfly said...

bntal sy x busuk la kapten!

Annurkasih said...

yn, ok roger.heheh:-)

Perisik SR said...

ces...aku xtrsenarai..(smbl tgok tmpt lain)

pink_butterfly said...

her- okay her!


syah- klu ada brg2 spesel cm lipstick macam2 kaler, heels, accessoories, blusher, ble la tlg jwb tag ni...haha!

lea said...

eh..eh..namuku tersenarai la...
macam seronok jerk tagged ni...
tapi nanti2 lah lea jawab ye kak..
bile tension study nanti..
nak exam lusa neh...
huhu

btw...sume nak pink ye kak..
same to me..
give me 20..
hik3

eNaSaN said...

aiya....kena tag ker..klu xde brg kesanyangan cmne tuh...ahakssss nanti akak jwb yekk..dok pikir gak ape ler yg ku SyNg..hahahhaha...

pink_butterfly said...

lea- dats ok lea...bila2 free nti, jawab tag ni ya...


kak ena- hisk, xkan xada benda yg d syg kak... saja la 2 nak bg excuse, xnak share2 ea...=p

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

hye jugak to LALA HAPPY BUNNY!hehe

khaLifah feDi said...

hi3 fuh lega name aq x kna tag.muahahha..

psst:-yan matamu m'gancam siak!!! takut aq tgk..lalala..:)

LifeSaver said...

nape nama ku tiada cik rama2?huhu~

pink_butterfly said...

alala...saja tanak susahkan pengantin baru la mrs ke... hehe...

asna cute said...

Eh y asna tu... asnacute ker or asna y lain yea.. jika betul asnacute y kena jwb.. sis yan tolong bgtau kat chat box yea...
=)

pink_butterfly said...

laa...ramai ka asna dlm dunia blog ni asna? akak tau sorg ja asna...dats y letak asna without pkataan cute tu...hehe

khaLifah feDi said...

ehem2 sis name adik kf xder muahaha toin2...lalala......:)

vidadarisakura said...

fuh!selamat2!!!



haha


perasan lagi tu.hee