BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 14, 2009

romantiknyaaaa suara~~~

okeh, 1st of all, aku nak settlekan promise ngan adik lea ni dulu...

tadaa~~~ memperkenalkan mr.ted aku... hehe... mr.ted ni dah bersama2 ngan aku menempuh suka dan duka serta ranjau berduri sejak umur aku 6 tahun lagi... 6 tahun ok, bukan tahun 6... =p sekarang aku dah 23, means umur mr.ted dah............. 17tahun! waahh, dah jadik anak teruna la mr.ted! sepatutnya dah tak ble tido sama2 lagi ni... main peluk2 pon dah takble da... hahaha...

eerrr, kat dada mr.ted ni ada stain sket... ntah la camna ble kotor tu... time kecik2 main teddy sambil minum milo kut... tu yang sampai tertumpah tu...

mr.ted ni spesel gift dari ibu... dulu ayah slalu outstation, so, kebanyakan masa kami adik beradik cuma dengan ibu saja... aku ingat lagi tiap kali ibu drive, aku dengan mr.ted duk kat tempat duduk depan sebelah ibu, kakak and abang lak duk di seat belakang...

korang dapat imagine tak betapa comelnya aku dalam condition tu?

wakakaka.. prasan!

aku plan nak hadiahkan mr.ted ni kat anak aku lak... waah, jauh angan2 aku kan... hek3, harap2 la mr. ted ni panjang umur....

**********

merasa telah jatuh chenta kepada lagu dan suara 'orang' ini....




aiyooo, aku rasa suara dia ni sangat romantik la... ulang suara. aku yang rasa okey... kalau korang tak rasa camtu, aku peduli apa... waahh, cam ganas saja bunyi nya kan... hahaa...




apsal aku rasa mr.ted tu makin mengecut ah??? ohh, mungkin sebab aku yang makin membesar kan... haha.. bengong!

21 ayat-ayat comel:

joegrimjow said...

slamat jatuh cinta

ooh, indahnyaaa

pink_butterfly said...

hehe..jatuh cinta ngn sora ja la joe!

Monkey D Luffy said...

liur basi tu... bukan milo ;p

lea said...

cumelnya mr.ted tue...
a'ah betul ckp kapten tue
air liuq basi kak yan tue..
bukan air milo..;p

lalalalal~~~

Adry said...

hahahaha... slamba jak korang cakap liur basi! hahahaha...

Owh.. nak bagi kat anak nanti yer... soalnya.. nanti anak tu nak ker?? yerla.. kan dah lama patung tu... hehehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

Pujangga Asmara said...

Aha.. PA Taw Menda Tu.. Dulu Masa Kecik Selalu Peluk Kan?? *Gelak Jahat*

PA Confirm..

Mesti Air Liur Basi.. Kakaka..

Pujangga Asmara said...

Tapi...

Wah Jatuh Cinta Dengan Penyanyi ST12 Tu?

Ada Lagu Dia Yang Best Jugak.. Puspa, Jangan.. Hihi..

khaLifah feDi said...

emmm yan mesti byk peta kat mr.ted tu kan .hik3.muahahha.....lalala

sparkystar said...

alahaii..cumel2,pjam jap eh..hehe

pink_butterfly said...

eeii..jht la dorg ni..

ada plak ckp itu air liur basi...

kecik ati nurani aku tau...

pink_butterfly said...

adry- klu anak 2 tanak, sy pksa ja dia smpai dia nak... hehe...

PA- jatuh cinta ngn suara saja..bkn orgnya...=p

pink_butterfly said...

kf- peta???? mana ada kf...hiskk...


spary- nak pnjam? ble2...tp pulang blik tauuu!

Ivy Metaga said...

mmg setia lah mr.ted tu yer hihi

khaLifah feDi said...

eleh..yelah tue2...:)

pink_butterfly said...

ivy- ha ah..mmg 1st clas pnya setia tu..hehe...


kf- bluewwkkk!!! haha

khaLifah feDi said...

emm.....jgn bluewwkk!! ti dh x chumil yan emm..!!!

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

panjang umo mr teddy yaaa

pink_butterfly said...

kf- klu org 2 dah mmg comel sjak azali, bluewkk2 pn still nmpak comel lagi...nak bwat cmna kan..redha ja la... haha...


cik hel- aminnnn~~~

LifeSaver said...

keck sampai besar main teddy...ish2..matured2!!dah kwin main teddy lagi x?

pink_butterfly said...

dah kawen kang, da resign main teddy kut...

knapa??
haha...jeng3...

vidadarisakura said...

ko bagi aku la..

aku jadi anak ko.


hahaaha