BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 19, 2009

tell me!

aku tersangat2 geram ngan jerawat kat muka ni... tak pandai ilang2.... kalau ilang pon still meninggalkan jejak2 kasih....

sapa2 yang tau product atau cara2 apa yang besh, tak kiralah thru kaedah saintifik or tradisional, rekomen la ngan aku. but plsssss jangan sebut pasal oxy, tea tree, clearasil or benda2 yang sewaktu dengannya sebab kulit muka aku memang tak heran langsung ngan menda2 tu suma... mengada2 btol, kan!

consequences-nya..... jangan kan nak cakap pasal jejaka2-normal-berfikiran-waras, lelaki2 tak normal, buaya darat, buaya tembaga dan semua spesies buaya yang ada di muka bumi ni pun tak ada selera nak ngurat aku.... hahaha...



18 Apr 09, 4 ptg - telah pergi memenuhi jemputan kenduri seorang member lama.


28 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

mandi lumpur boleh ker? ;p

Perisik SR said...

NaOH Mol 5.0 berkesan. sapu sblm tidur. besok pg tgok cermin.hehe

petua..sapukan putih telur dan biar hingga kering. buat selalu dan jgn pchkan jerawat tu. biar hlg sndiri.

a.b geldofg said...

comel :)

pink_butterfly said...

kpten- penah dgr psl ni...nti akan diusahakan....



syah- 5.0M??? gila pekat tu! hahaha, dgn tahi lalat skali ilang klu cm2...hehehe

pink_butterfly said...

a.b- apa yg comel?*smbil garu2 kpala*

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

takpe yg penting cik rerama tetap chomel..yeahh!!

P/S : kalau nk ilangkan jejak kasih dari pimple tu..try sapu kulit kayu manis kan??hee~~

pink_butterfly said...

cik hel- kulit kayu manis??? ok, nti sy try.... thanx cik hel~~~

Ivy Metaga said...

ayu yer ahmoi berbaju pink tuh hihi, kalau rajin pakai nite cream bole buat kulit segar bila da bgun tiap2 pg,
erm kalau mo hilangkan parut2 bole try bio-oil..berminyak sikit jd pakai sikit je after mandi, sapu sikit2 je kat muka (better pakai mlm),..jadi kalau tak sesuai.jgn pakai hihi

pink_butterfly said...

bio oil?

ada bjual kat mana 2 aa???
mau try la~~~~~

Ivy Metaga said...

bole beli dalam pharmacy, ermm kalau guardian atau watson tak pasti, cuba p mana pharmacy then tanya bio-oil utk hilangkan parut, bagus utk seluruh badan, ermm ada dalam iklan tv dulu, skrg kurang da iklan tu, tapi rama2 jgn simpan bnyk sgt kat muka kalau muka jenis yg berminyak yer...sapu sikit je..kalau kat badan2 tak pe sapu jak banyak2 heeee..

khaLifah feDi said...

saper kate? hik3

psst: yan anne td cm sedey aje sbb yan tak lyn dye..emm dye ckp dye minta maaf ok dh bye2..

LifeSaver said...

beli mederma..ilangkn jerawat

pink_butterfly said...

ivy- ok, nti rama2 try cri...thanx ya...


kf- tu la...main2kan org lagik...


lifesaver- mederma? bli d farmasi jgk kan....nti sy try 1 by 1...=p

khaLifah feDi said...

emm jgn marah lagi ea ti naek drh ok..emm ade tag byk tue tukmu yan..jgn luper wat ea?

cool ea syg kak yan..hik3..

pink_butterfly said...

kf- manyak la kf pnya cool...

ketuk kpala skali ngn anne bru tau!

Shitsurei shimashita said...

smile and everlasting smile,
a smile that can bring u near to me :)

pink_butterfly said...

naga!
x dpt snyum da skg ni~~~

uwaaa!!!!!!!

helena's said...

rama2-try pakai sabun eumora ngan vita e yg likat gile tu..memang berkesan!

pink_butterfly said...

cik hel! d mana nak bli tuu????

khaLifah feDi said...

emm ketuk pala lutuku ok aq sedia hik3..jgn ketuk pala anne ok cian dye ..lgipon c anne kanak2 ribena yan,,emm ok..:)

"ape yg perlu idlakukn spya yan x marah lagi?"

pink_butterfly said...

wah3....snggup bkorban utk c dia yg tsyg nmpak~~~


bluekkkk!!!!!!

hmm..nak suh dia bwat apa aaa...nti akan d fkrkn...

khaLifah feDi said...

emm bkn dye tp kf ok..psst cube try guna tomato tp jgn basuh ok..pastikn tomato tue dihiris halus..pki time nk tido ok...:)

pink_butterfly said...

kf- waah, ni petua tradisional nih...dah penah try kf...tp hasilnya lmbat bah...kak yann kf ni nda sbr2 mau hasil yg cpt, pantas dan tangkas...hehe...

lea said...

apsal ek jerawat manyak tumbuh kat muka kak yan ni??
musykil sekejap..
haaa..ni mesti gara2 kak yan skodeng org eh??
hihi

pink_butterfly said...

haish, apa kaitannya skodeng org ngn jrawat kt muka ni lea~~ ooo,lea penah skodeng org then trus tumbuh jrawat ey...haha=p

vidadarisakura said...

minta puji.hee

FAIZ FARISH said...

Apsal muka aku takdak? Gambar Rumah aku jer ade.... Hm... Sila maklum, Lelaki berbaju Putih dan memakai topi itu adalah Bukan Saya, Hencik Faiz... Dia adalah Sepupu saya yang sedikit mirip dengan muka saya... (Tapi Aku legi handsome sket ar...)
Dan Nama dia Faisal... OK.....
~Saje jer nak mengangkat diri... hehehe.. Ok tak Yann...?

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室