BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 8, 2009

ehem2!!!

hihii...

ari ni aku dalam keadaan good-mood sket... kenapa? nanti aku story di akhir entri ni k... well3... oleh kerana mood aku ok, maka, aku nak mem'publish award2 yang aku dapat tapi blom di'gantung kat pin-board taman ni...

okey, aku publish ikut kronologi penganugerahan award la k...

1st award adalah dari.... jeng3...
ady sham!!!

Anugerah Blog Indah

kawan blog baru, tapi dah list'kan aku dalam list penerima award beliau...thanx so much!!!

********

2nd award dari.... cik yana

ekceli daku agak ke'segan2'an untuk mengambik award yang satu ni dari cik yana... coz kat bawah award dia ni ada list nama penerima and unfortunately nama aku tidak tersenarai... tapi kerana cik yana sendiri telah menjemput daku untuk mengambik award ini secara eksklusif, maka, daku rembat saja la... rezeki jangan ditolak... dalam situasi ini, penghargaan dari orang, kita kena turut hargai jugak... btol tak cik yana...=p

********
3rd award adalah daripada..... enchek kf!!!

ehem2... bukan 1 tau.... tapi 2!!! yeayy~~~

kf... hik3... as i promised, award dah di'paste... thanx sooOOO much, dengan ucapan, cukup2 la bercuti tu, kang boss marah, trus dia bagik kf cuti forever n ever atau dalam ertikata lain 'u r fired!'...=p

********

3rd award daripada.... cik lea!!!

and another one...

cik lea, thanx banyak2 for da award, especially for da second one... ur description dalam entri tu pasal award ni buat akak terharu la... aisey... =p

********

and updates terbaru.... yeayy.. award yang spesel jugak iaitu daripada ridhuan!

Duan's Lucky Blogger Award Mar. 2009

ya ALLAH, sangat comel kan award ni.... suka nya! ehemm, ni yang nak gitau ni, aku telah diberikan 'Lucky Blogger Award' dari enchek ridhuan... ni award khas tau, takble di'share2... kagum lak rasanya, ntah camna enchek ridhuan bwat pemilihan blogger ter'lucky sampai nama blog aku ble terpilih ni... jap gi nak gi tanya beliau la... ekeke... apapun, thanx banyak2 for dis award ya ridhuan~~~
********
haa, now aku lak nak bagi award untuk butterfly2 yang slalu memeriahkan taman si rama2 ni...
sila2 tambah nasi... eh silap! sila2 amik award ni...
sori la... aku ni agak ketidakpandaian sket kalau masuk bab2 editting... so, award ni agak keskemaan... harap u ol sudi la jugak untuk amik... cian aku kan... ada sapa2 nak ajar aku edit pixie tak???
dan dengan ini diumumkan bahawa... penerima2 anugerah butterfly cun dan ensem adalahhhh..... (sila bwat sound efek suspen untuk diri sndiri ok)

si pari2:: a.t.i.e :: Kf ::pj :: nagaperang :: cik ayiehel :: cik lea :: kapten (walaupon aku tau dia tak layan award2 ni, aku tetap msukkan nama kpten jgk) :: kak ena :: encik perisik :: ViVi :: cik puan lifesaver! :: annurkasih :: enchek abg PA :: neutralside :: joegrimjow :: ady sham :: cik yana :: inchek sparky :: cik ca :: pinky lucia :: jitegha :: asnacute :: ridhuan :: err... sapa lagi aa.... YOU- la! bole??? hihii~

waaahhh, banyak award aku kan.... korang tak jeles??? hik3... oh ya, to those yang ada page rank tool, ble tolong tengokkan tak brapa actual rank untuk blog aku? and kalau ble, pls teach me how to insert page rank tool kat toolbox laptop aku ni...


err... tiba2 aku rasa cam malas lak nak story benda yang menggembirakan tu. ngantuk la. esok2 ja la crita,k... nite~~~ bye2!

26 ayat-ayat comel:

lea said...

spotcheck sedang dijalankan..


dan...


yes...nampak award itu...


hahaha

amboi byknya die dpt award...
jelesnya...hahaha

eh..eh..lea dpt award pulak..
lea amek yer..hehe
terima kasih cik ram-rama

Shitsurei shimashita said...

terima kasih cik yan...seronok tgk org dapat award ni. maknanya org hargai kita hargai org tue..

tulah namanya cik yan comey dan kiut :)

HuRuL_Aini said...

salam....haha...byk ne award dia dapat....
omeadeto guzaimasu :)

asna cute said...

Yayyy yayyy yayyyy dpt award hehe
thanks yann~

=) weeeee!!!`

helena's said...

name kite tade..isk isk,,,

pink_butterfly said...

lea- waah, siap dtg bwat spotcek ya lea...hik3...


naga- herkk...apakah kaitan entri ni dgn ayat terakhir itu enchek naga????daku gagal mcari pkaitannya...=p

pink_butterfly said...

hurul- hehe...tu la...besh lak dpt award manyak2 ni...


asna- u r welcome my dear...

pink_butterfly said...

helena- alamakk!!! ter'miss lak nama cik helena...sowie2...sila la amik award ni cik helena~~~ next time insyaallah xkan ter'miss lagi...

enasan said...

aiiii adik manis +++ si comey..hik3...terharu ataS awaRds yg diberiKan..daku amat harGainyer..cam nk nangiS jer...de gak yg nk bg awarD ahakssss


oooo saje nk simpaN story eppy tue yer...hik3 (",)...

joegrimjow said...

sukenye dpt award
yahuuu

khaLifah feDi said...

yeyeyee.dpt award yahuuuuuuuuu.ehem3 aii psl name aq sblh bdk tue yan...adeh!!! nnti kedapatan urg lor..muahha miyahu.miyahi.toin2:)

psst yan diam2 sudaa ea..lalala.......hapi2..cm, bdkecik plak hik3

Perisik SR said...

bnyk btol award dia dpt..cess..(smbil cebik bibir)

Edit guna adobe photoshop...kompem lawa. kalo pandai la. hehe.

xsangka plak tersenarai...thanks :) mcm biasa la, len kali tolong sertakan sekali no pin topup celcom RM10 bersama k.

pink_butterfly said...

kak ena- amik la award ni kak...sbg geng butterfly yg besh! hehe...


joe- haha...there's more to come, so stay tune ok!

pink_butterfly said...

kf- org xkan tau klu kf x mention psl nama bsebelahan tu la! hiskk...dia yg bukak rhsia sndiri...


syah- xpndai la guna adobe,syah~~~~

khaLifah feDi said...

haip!!! fhm sudaa yan.hik3..jgn marah..ti naek darah ku tak taw muahahha.peace :)

Endofday said...

tq very much!!! really appreciate that! yela sy kan baru lg dlm blog2 ni hehe...papepun sy letak award tu dlm my second blog tau heeee

pink_butterfly said...

kf- hihii...tau takutt...


endofday-hihiii...ok...oohh, new to blog rupanya~~~slamat bblog!=p

CaHayaQaSeHKu said...

thanks u...
i lebiu so muchh!!
next tym bg lg ek..
bg manyak2 tau!!haha
muaaaahhhh!!

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

cik rerama...tengkiiu..cyg dye..muwahhhhhh..hehehe....
chantek sgt taw!!

vidadarisakura said...

ndamo!

ada muka ko!

terjejas la kecomelan aku.
haha

pink_butterfly said...

atie- elehhh, mcm la u mau amik...=p


cik hel- u r welcome my dear~~~=)


V- knapa V??? tcabar ka kcomelan kau?? ekekekke....ala,pls dun hate me 4 being cute, V~~~~=p

LifeSaver said...

cik rama:
terasa diriku dihargai!!!thnx so much dear!!!rindu kamu!

pink_butterfly said...

lifesaver...i mish u 2,3,4,5!!!

vidadarisakura said...

cis!haha!!

yeah!katam blog ko..

haha



sekian.

PJ selamba said...

award untuk pj takde ke?
ampes!
asyik dia je dapat award...
aaaa

PJ selamba said...

err... ade la...
wah bestnye...!!!
mekasih cik rerama...
ni yang bertambah sayang dia ni...
ngeee