BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 4, 2010

kat hostel dah~

now aku dah kat hostel... boring. hari ni agak kelam kabut. biasa la, 1st day kan... dengan bilik yang belum abis di kemas, barang2 belum complete, dan kepelbagaian mazhab pasal jadual dari lecturers. sorang cakap camni, yang sorang cakap camtu. sudahnya student yang jadik confuse. tak tau nak ikut cakap sapa. aii, poning den...

18hb ni dah nak pegi praktikal, tapi aku masih blur lagi... tak tau camna nak mengajar, and apa yang nak diajar... kesiannya bakal2 anak muridku itu nanti...=(

location skolah pun aku masih taktau lagi... tengok la, hujung minggu ni ke pegi jalan2 makan angin kat area damansara tu... ahahaa, makan angin la sangattt... padahal ade misi... misi jalan2 ari skolah...

kena tau gak kan bape jauh skolah tu dari hostel and kul bape nak bertolak gi skola tiap2 ari... dengan jem nya lagi... aii, tak dapat nak imagine kene gi skola awl pagi lepas subuh naik cab nak elak jem. eee~ kalau nak menyewa kat sana lak, ada ke orang nak accept penyewa juz untuk 3 bulan? for sure la takde kan...

okkk... tu je la kut 'report' dari aku wat mase ni... boring kan? ahahaha... ekceli aku nak tido tapi tak dapat lak nak lelap. mungkin sebab tak besa lagi kat tempat baru... huhuu so here i am... melekat depan laptop tapi taktau nak bwat apa....

hmm, nak g makan la. k, bye korang! =)



jalan2 kat beach waktu cuti ari tu. rindunyaa saat2 ini... *apsal aku ala2 keskemaan ni? haihhh!*

7 ayat-ayat comel:

Uruchimaru @ kf said...

owh begitu!

Jard The Great said...

da aktif blogging ye.. ehehe

pink_butterfly said...

kf- yaa, bgitu la al-kisahnyaa...hehe


jard- hmm, cmtu la nmpaknya jard...=)

lea said...

cantik gambar ni...
bek kak yan wat masuk pertandingan edit gambar...
hehe

Lifesaver said...

jom jalan2 cari mkn!

helena's said...

yann jadi cikgu kat damansara kan?jom jalan2 carik pakwe.eh!haha

pink_butterfly said...

lea- tq lia...tp bkn akak edit pix ni...hehe...

cik syafa- jommm!!! cik syafa free je kan? nti sy inform bila sy plak free,k!

cik hel- bulehhh!!! jom la...aii like~~ ahaks gataiii...