BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 17, 2010

harapan sebelum aku kawen...

pagi tadi adik aku msg dalam fb... dia cakap insyaallah bulan mei nanti dorang nak gi umrah... dorang tu adalah adik, ibu dan ayah. waaaaaaaa, tersangat2 la jelesssss... aku pun nak pegi jugakk! tapi waktu tu aku still ada komitmen lain yang takleh nak elak... studies aku tak abes lagi... bulan mei mana ada cuti kan? kalau ada cuti, sumpah aku nak pegi!


ari tu ibu cakap nak tunggu aku abis blajar dulu then baru pegi sana sama2 1 family... tup2 dah tukar plan pulak... hmm, tak apa la... maybe bukan rezeki aku untuk pegi dalam masa terdekat ni... tapi kalau ada rezeki, aku harap dapat perform umrah before aku kawen... using my own expenses...



aku harap sangat2!



R.I.N.D.U...

p/s kurus kan aku? tengah berusaha nak gemokkan badan ni... any tips selain makan manyak2-sampai-pewot buncit-dan terpaksa-longgarkan-tali pinggang-waktu-makan-kat kafe-sebab-takleh-nak-bernafas-lepas-makan?

13 ayat-ayat comel:

Uruchimaru @ kf said...

klu dh kawen lagi afdal !

pink_butterfly said...

lepas kawen insyallah pegi perform haji sama2 ngn hasben...*wink2*

Ann said...

uit...besttt nyew
humm..ann nieh da pasng niat nak g jugak..
tengah kumpul duet
aduh....
tah lah..agy bpe lme g nieh..
aisemen

huh
harap2 akk dpt ah g b4 kawen yer=D

pink_butterfly said...

haii ann.. 1st time dtg cni ye...thanx 4 coming~=)

tq...hope ann pn dpt g jgk b4 kawen..hehe

BeaN MorENo said...

gemuk salah kuruspun salah...hehe...ala cik yann nnt ade rezeki kite gi umrah eyh...ehehe

Ivy Metaga said...

comelnya abah si rama2 ni pegang payung tu hehehe...oh tips utk cepat gemok senang jak, makan nasi bnyk sikit..kalo tak suka makan nasik makan roti atau mee hehehe..
tapi paling cepat nasi lah..=)

uihh..ok apa badan macam si rama2 ni..tak lah kurus sgt tu..

lea said...

a'ah body kak yan dh elok dh..
xyah tambah2 lagi...

nanti ade lah rezeki g umrah tu

helena's said...

indahnye..huhu

yann tetibe rindu gile kat kamu,bleh tak?

Lifesaver said...

lepas kawin...mesti gemuk :) dont worry

laki cikgu kimia said...

betol. kahwen kompom SEDIKIT gemuk. sikit la sangat wuwuwuuu

sparkystar said...

alahaii..cian dia tak dpt pi..pdan muka..hahaha

pink_butterfly said...

bean- waah, ok bean!

ivy- alaa, suda mkn bnyk2 ni ivy, tp xpndai gemuk2 jgkk..heran btul!

lea- kurus la leaa...=(

helena- eeiii rndu kt cik hel jgkk!!!

cik syafa- kena cpt2 kawen la klu cmni kan? *wink2

abg am- hahaha... sket je la abg am! xnak manyak2...=p

sparkystar- haih, bru muncul... lama x nmpak, g mana tcampak?

Ann said...

hey
aah
huh
harapkan folow jur blog owng..tapi xtinggal kumen pown..huh

humm..insyallah
skunk nieh pown tengah kje keras nieh
nanty da msok bljr
ssh nk crik wet