BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 15, 2010

widget baru.

haa... untuk korang, korang and korang yang dah besa masuk blog ni, mesti korang prasan ada penambahan berat widget yang aku ada bwat. ehem2, aku harap korang prasan, kalau tak, aku kecik hati tahu!

untuk mereka2 yang tak prasan tu, take a look kat side bar belah kanan ni... 1st of all aku dah add facebook badge kat situ. so anyone yang nak further contact ngan aku, leh le add... maybe ada jugak yang aku tak accept, tengok orang jugak la... takde la aku suka suki je nak bagi orang yang ntah sape2 tau pasal daily routine aku, personal info or tengok gambar2 aku kat sana kan... maybe yang slalu jenguk2 aku kat sini je akan di' accept.

2ndly, skroll'kan cursor anda kat bahagian bawah facebook badge, ada nampak pool poll kan? kalau rasa cam boring atau tetiba rasa cam ada extra kerajinan, ringan2kan jari jemari halus mulus korang tu untuk jawab soklan2 yang aku letak kat situ.. berpenat lelah aku fikir nak bagi soklan apa kat korang.... tu la hasilnya... hahahaaa...

12 ayat-ayat comel:

lea said...

wah..kak yan ade fb..
nak add...
nanti approve taw...
jgn x approve..
kalo x..lea kecik ati taw!

pink_butterfly said...

lea- dah accpt dah...jom ngumpat kat blog plak...hehe

Uruchimaru @ kf said...

oh ho..melopong mulut kf !

fb kf xder..

poll tu nnti kf undi ok!

Uruchimaru @ kf said...

ops! eh yann ..kupu-kupu tu x same ke dgn rama-rama?

ekk konpius lah..

pink_butterfly said...

kf- hahaha....xda fb? bwat la kf! btw, kupu2 n rama2 mmg x sma lah! heiii..cmna ni? ckgu nk kena ajar nih...grr...

UXOP said...

owhhh..ingtkan Yann nak suruh jawab soklan peksa SPM td..haahaa..

Kalu nk jawab soklah undi tu saya kena baca facebook dulu baru boleh jawab poll nih..susah nk dpt 9A ni..

helena's said...

seb baik cikhel di approve!hehe

yann sayang kamu!

pink_butterfly said...

uxop- hahahaa...tu la...hrp2 ble dpt score A!


cik hel- eeiii, sy pn syg cik hel jgkk! mmuaahhhh3!

BeaN MorENo said...

cakap apa kat saya

pink_butterfly said...

bean- apa?


haha

Lifesaver said...

nasib baik saya perasan...percubaan yg baik cik yann!

eNaSaN said...

dik,

chumil suNgguh soklaN kat pOll tue..dh jwB..hahhahaha