BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 21, 2010

jenguk2 blog kejap...

dah masuk 4 hari aku praktikal kat sekolah tapi masih blom bwat review pasal keadaan di sana. kalau aku cakap busy sampai tak ada masa nak hupdate blog, kang ada plak orang cakap aku ni cam poyo, baru jadi cekgu praktikal tapi dah busy mengalahkan orang yang dah keje tapi still ada masa nak bwat update.

ok la, the truth. aku memang busy la. sampai hostel dalam pukul 2, lepas mandi and solat, aku terpaksa mengalah dengan tuntutan mata aku yang meminta untuk direhatkan. jadi apa lagi? zzzZZZZZZ la aku sampai ke petang. lepas maghrib pulak dalam kul 7.45 aku gi kuar makan, balik kul9. dah sampai bilik, bwat apa2 yang patut including iron baju... dah siap suma, dah tiba waktu tido.... see? busy kan aku? sekarang korang cakap bila masanya untuk aku hapdate blog?

tadi aku dah start masuk class. giler la... students2 nya nakal i tell u... aku berpeluh2 mengajar di depan, dorang ble plak bwat keje sendiri kat belakang. last2 bile aku dah tensen, aku tunjuk je budak tu suh jawab soklan yang aku tengah bwat kat depan. dengan muka yang garang tauuu! ahakks~ time tu la baru nak mengigil2 die takut kene marah.

balik je kat stafroom, 1st thing aku bwat is minum air. tekak kering. member2 sume tegur tanya knapa muka aku nampak pucat. ekekeke... macam hape je aku kan? baru masuk class 1 jam dah exausted. belum lagi dapat jadual macam cekgu2 lain yang dapat 32 jam seminggu... mau terketar2 kepala lutut keluar masuk kelas sepanjang hari...

ok la, gotta continue my work. tengah siapkan lesson plan untuk next week.


chow!

8 ayat-ayat comel:

Uruchimaru @ kf said...

alahai cikgu yan..
pucat yer!

apep2un slmt malam cikgu!

aien_Raz said...

penat kn jadi cegu..
tp tetap best.. hehe
sabar ye cegu!
hehe
nitezz

hisham said...

salam...igt...lesson plan hari2 kena wat...jgn plak wat utk smiggu terus tau...haha

Lifesaver said...

cik yann..sabar ye...mmg macam tu la cikgu2..

helena's said...

ui cikgu mane buleh pucat2!

rindu kamu oh!bile nak bg no pone??hehe

BeaN MorENo said...

ntah cikgu kene ceria macam saya tau...

Tajul said...

sedang blog walking.
anyway,epi besday cikgu

Rashid said...

hehe.. seronokkan jadi cikgu ..