BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 25, 2010

argghh, stupid mistake!

demmit! aku salah tekan 'accept' walhal itu hanya friend suggestion and bukannya friend request. now looks like aku yang request nak add dia dalam friend list facebook aku. mesti dia fikir aku ni excited sangat nak keep in touch ngan dia... after that 'tragedy' , dalam mimpi pon aku tak hingin nak jumpa tau!


help me!

is there any way that i can do to cancel the friend request?





23hb lepas besday aku. will update later. skg dah xde mood.

10 ayat-ayat comel:

Uruchimaru @ kf said...

hepy besday !
smoge cpat kawen aaa!
larikkkkkkkkkkk

R.K said...

pegi kar friend . search nama beliau . tekan pangkah dekat sebelah kanan nama . setel .

lea said...

kalo frnz request xtaw lak..
tp kalo dh fren..nak delete taw la...huhu

Lifesaver said...

alamak...xtau jgk...camne ye

laki cikgu kimia said...

huih xtau ka. banned pon boleh maaa..

helena's said...

pangkah jek boleh kan??

siapa org tuh??nak tau!hehe

ASaDa RyutaRo said...

olahai... cam sadis je bunyi nye..

g kat frenlist.. kat situ leh click pangkah je utk dlete..

Kapten Luffy said...

nanti dia accept boleh buang semula kan

Rashid said...

Camana ek? adoiii.. begitu sekali ke..

eNaSaN said...

dik klu dik yg request xleh nk pdm tunggu dia accept pastu delete hahhahahahahahha