BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 9, 2010

aku yang HOT!

tajuk entri yang tak ble blah! ahahaa.... saje je tu nak prasan hot...=p tengah aku duk terbang2 kat blog kengkawan, ternampak plak nama aku terselit dalam sesi tag menge'tag nih... haih...menyesal sy masuk blog awk tau asada.... =p

tapi oleh kerana aku pon takdak idea nak bwat apa untuk next entri, meh le kita sama2 bwat tag tu ye...

soalan 1- adakah anda rasa anda HOT?
urmm, frankly speaking, no la... aku tak rasa aku HOT pun... suam2 air milo je~ hee...

soalan 2- upload gambar kegemaran anda
aku ada banyak gambar kegemaran tapi kasi up yang ni je la...


ahahaa amacam asada? HOT tak pix ni? ble lawan pix awk tak? ahaha...

soklan 3- cerita pasal gambar
hmm, gambar ni diambil di simpang mengayau, the TIP OF BORNEO... tak dapat imagine? okey, semua sila google map sabah sekarang... tengok part paling atas map sabah tu... nampak tak ada 2 tips? lokasi simpang mengayau ni adalah pada bahagian hujung belah atas sabah yang sangat obvious dilihat dalam map tu... korang paham x? haih, nak explain pun susah, meh la dtg sabah, aku leh bawak g tempat ni... ehe~

soklan 4- bila kali terakhir makan pizza
around bulan disember la... tapi tak ingat the exact date... makan ngan family... nape tnya? nak blanja ke? joom! =p

soklan 5- lagu terakhir anda dengar
lagu irwansyah- camellia
besh lagu ni... korang ble download kat SINI ye...

soklan 6- apa anda bwat selain menyelesaikan tag ni?
tak bwat apa2... sambil2 ber'facebook nih...

soklan 7- selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
tak ada nama lain selain nama sendiri... yann.. =)

soklan 8- tag lagi 8 org
kalau tanak tag orang ble takk? hehe

so oleh kerana aku takde tag sape2, secara otomatiknya soklan seterusnya tu takyah bwat la kan enchek asada???*wink* ahaha... pintar sungguh bakal cekgu nih!

settle sudah~~~ pheww... dah lama tak bwat tag, rase nak juling dah bijik mata... @_@


=p

19 ayat-ayat comel:

Uruchimaru @ kf said...

dh lame x wat tag! hee

pink_butterfly said...

tu la psl... time2 skg org dah krg bwat tag dah kan...

Uruchimaru @ kf said...

bkn dh kurg..saper yg buat tag ni kire surelah org tue xder idea hahaha =)

pink_butterfly said...

kf- tp kdg2 sbb bwat tag adalah kerana xnak mhampakan org yg kasi tag ni... klu ada org tag kita, tu mksudnya ada jgk org ingat kt kita kan... so appreciate lah! =)

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. x buat lagi 13 soalan.. ni dlm exam cikgu bg fail ni bha..
gambar tu nda cukup hot.. kehkehkeh..

pink_butterfly said...

alamakk..soklan 13 tu psl apa ek?
ala, kira halal la ek enchek asada~~ ngee~

Uruchimaru @ kf said...

yelah ! kamu betul..!

ehem3 ni pe citer adik akak si pari2 kecil..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bgus2...jgn tag2 org ek..hehe..btw, pic tu cntik

pink_butterfly said...

kf- knapa tanya sy? pegi la tnya 'how r u & what's up' kat dia...hehe...


xtionkamen- hehee, tq~~~ pix tu mmg cantek, tgk la model yg bbaju biru tsbut...hahaa!;p

Lifesaver said...

lama tak main tag..hehehe..cik yann..u look gorgeous!

pink_butterfly said...

tq cik syafa~~ malu ai! hahaaa

Anonymous said...

yann, pakai kamera pa snap pic tu?cuba ctau dia pnya nama dl...bgs la kmera tu..automatik pic jd lawa.hehe

syah

BeaN MorENo said...

lama xkene tag...huh!!selamat xde...ahaha

pink_butterfly said...

syah- kcantikan gambr tsbut teda kaitan ngn camera la syah...hahaha


bean- haha, sila bterima kasih kt sy skg!

UXOP said...

owhhh..ingatkan Yann suam-suam karrot susus..rupannya suam-suam melo ais..haahaa

pink_butterfly said...

karrot susus tu apa uxop? mnuman perisa baru kah? hahahaa

lea said...

dh lama x maen tag2 ni

Fatul Akrul Ramli said...

woww.. hotnyaa

pink_butterfly said...

lea- =)

fatul- mmg hot~ tgk la sapa modelnyaa...hihii