BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 31, 2009

kau yang aku cinta~


Bila dua hati berdetik menjadi satu
Kau dan aku berikrar sumpah setia
Menjalin kasih dan sayang selalu
Ombak dan bayu menjadi saksinya...


Cinta kita bukan cinta biasa
Walau tiada taj mahal sebagai tugunya
Kerana hanya kau yang aku cinta
Berdua kita, menuju bahagia…

Kau kekasih, kau permataku
Pergi sudah derita yang lalu
Di mana langit dan laut bersatu
Di situ lah noktah cintaku padamu...


phewwiitt....!!! tetiba daku berjiwang2 dengan pantun 4 keratku itu... ada tak korang rasa cam nak pitam? ahaha, plss don't... =p kecik ati pankreas aku ni tauu...
anyway, pantun & pixie kat atas tu adalah sebagai menyahut seruan cik helena yang telah membwat contest mencipta pantun 4 kerat + 1 pixie...=p tajuk pantun yang beliau nak adalahh... 'kau yang aku cinta'... dats y la pantun aku tu berbaur cinta cintun... ehee~


ekceli aku tak pandai la nak berpantun2 ni, tapi korang kena bagi aku credits gak sebab berjaya membwat 3 rangkap walaupun bunyiknya tak brapa nak sedap... =p bersusah payah aku memerah idea untuk menyerlahkan bakat terpendam yang sebenarnya tak pernah wujud ni tau! fiuhhh~


jadi apa tunggu lagi??!! hantarkan undian anda dengan menaip 'yannprasanpantundiecedap' ke nombor 33399 sekarangg! =p



oh ya, pantun hanya rekaan semata2... tiada kaitan dengan realiti mahupun fantasi. credit kepada pixie sendiri...




layannn~~~

13 ayat-ayat comel:

UXOP said...

Saya nak kreditkan 40sen kat cik yg menciptakan 4 kerat pantun tu..

Selamat Tahun Baru 2010 kepada Yann..Harap dapat penuhi azam tahun lepas..

Uruchimaru @ kf said...

hye.........meluat ai hahhaha !

cikgu ni dh angau ke?

dah2 pi tido !

Jard The Great said...

slamat tahun baru cik rama2.. ehehe

laki cikgu kimia said...

epi new year yaw! :D

lea said...

wah hebat kak yan
cm best je contest ni

gud luck yer! n hepi new year:D

hisham said...

salam i nk wish u ..moge ape2 yg u hajatkn akan trlaksana..aminnn
~i x reti ler nk berpantun...hehe

Ivy Metaga said...

wah tu gambar rama2 dgn ehem2 ka tu?? heeeeee

anyway, happy new year to u!!!

helena's said...

yann gamba tu cantik laaaaa!!sgt tertarik..pantun tu pulak..syahdunye..abisla kalo cikgu dah masuk..haha

penyertaan diterime!thanks for joining yah!

Lifesaver said...

pic sendiri???uiks!sape itu?

pink_butterfly said...

uxop- alaa, 40sen? nak call boipren pon x cukup... woops! ahahha

kf- ish kf ni, pantun ni kan juz utk contest je..bkn angau lah! ggrr...

jard- ya, selamatt~~~=)

abg am- epiii~~~=)

lea- x hebat la lea...try test uji eksperimen wat pantun je tuu..ehee~

hisham- aminn... tq ye... hope u'll get what u've wish for too..=)

ivy- hish, bukan la...tu kwn je:p happy new year!

cik hel- tq... pantun bese2 je..x reti sbnrnya...*malu

cik syafa- kawan le yang~ hehe

Syah perisik said...

Yan, wpun kita bkn husband n wife, tp sy ttp jeles tgok pic tu. Cepat deleeeeete!

~Hehe~
-Syah yg tak login dan jrg dtg

pink_butterfly said...

hai syah!

hahaa... tu gmbr ngn kwn la syah..bkn gmbr ngn hsbnd mahupun bakal hsbnd...ehhee~

Syah perisik said...

aaah..cpt buat post nafikan. masukkan dlm akhbar dan jg malaysiakini. kami maukan pnjelasan.

~hehe~
syah lg