BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 18, 2010

hari pertama...

1st day at school!

best! excited! nevess! exausted! suma feelings bercampur aduk dengan sebati nya... awal pagi sebelum matahari cakap good morning malaysia lagi kami dah kuar untuk catch a taxi... 1st day kan, tak tau lagi how bad the road jam could be... malam tadi kul10 dah landing atas katil, tapi hampeh btol mata tanak lelap jugak... pusing kiri kanan last2 kul 12+ jugak aku tetido... cehh, sama jugak macam malam2 sebelum ni...

so far kami diterima dengan warm welcome la tadi... from the penolong kanan to the teachers, so far semua nya okey... bukan untuk awal2 ni saja, tapi biar la sampaaaaaiiii tempoh praktikum ni abis... insyaallah... oh ya, kami belum jumpa the guru besar lagi coz today she has to attend a meeting... i hope she's okey too...

untuk hari pertama ni, of cos la belum ada task apa2 lagi... maybe esok baru kena bagi jadual kelas. haihh, neves pulak nak gi mengajar ni... ekceli nak mengajar tu aku tak kesah sangat, tapi part kena observe oleh guru pembimbing and lecturer yang tak bley nak tahan tu... mau nya aku terketar2 kat depan class nanti... eeeii tanak2...

okey la, need to go to sleep oredy... esok kena bangun awal, kalau tak cukup tido kang mata macam panda pulak... nitie nite everyone!




jom pegi skola! =)



eh silap dress code plak!

..

..

..

..

..

..



haa, baru betul... 1st dat at school... selamat pagi cekgu!=)



p/s untuk kawan2, i'm so sorry tak dapat jenguk umah korang malam ni... tak sempat! insyaallah esok aku datang ye~



10 ayat-ayat comel:

Jard The Great said...

da jadi cekgu rupanya.. ehehe

UXOP said...

selamat mlm cekkgu...err

cekgu-cekgu,cekgu ni cekgu math atau cekgu pendidikan jasmani..

lea said...

selamat pagi cikgu...

hihihi

pink_butterfly said...

jard- belum officially lg jard=)

uxop- haha...ada mcm gaya ckgu PJ x?

lea- morning lea~!

Lifesaver said...

comel la cikgu ni..saya suka :P wiiiiiiiii!!!

Fatul Akrul Ramli said...

monink cikguu.. :)

Uruchimaru @ kf said...

lawa ler cikgu ahaksz!

eNaSaN said...

waH slMt memulakaN tugas...




pssst klu pix 1st tue adik pakai..so nnti semua ank murid ckp..wah the Hots..teacHer laaa...hik3

sparkystar said...

cikgu rama-rama..so sweet.huhu

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女