BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 14, 2010

unknown number.

dah 2 hari berturut2 aku dapat sms dari unknown number. bila aku tanya siapa, dia juz cakap aizat. mana la aku kenal sapa2 yang nama aizat melainkan aizat af yang menang dalam juara lagu ahad lepas tuu... he said that dia from maktab yang sama ngan aku and got my number from a friend of mine. nak berkenalan konon. aku malas nak layan coz manatau tu kawan2 yang saja nak kenakan aku kan. heran jugak coz dia msg kat my maxis number of which tak ramai yang tau number tu.





kalau aku dapat tau sapa yang nak main2kan aku tu, SIAP LA! aku sekeh2 kepala lutut dia...

22 ayat-ayat comel:

ASaDa RyutaRo said...

haaa.. nak tau siapa org tu.. g la tya ngn org maxis.. lalala~

BeaN MorENo said...

jual mahal plak cik yan ni...tau la cun...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

haha..secret admire ko la tu..ok pe..ade org minat..tp kl kwn2 ko yg mainkan ko, ko kerat ke kepala lutut die

pink_butterfly said...

asada- hahahaa... xkuasa aku nak p tanya org maxis... bwat2 xlayan sudahhh...hehe


bean- bkn jual mhl la bean... iskkk..tp bhati2 sbb xnk malu d kemudian hari..wahahaha


xtionkamen- yaa tu la, nti klu dah kerat lutut dia, sy amik pix, letak kat cni ye...

ASaDa RyutaRo said...

ho0o.. mana pegi chatbox sini bha?
jumpa nippon tadi.. hehe :P

pink_butterfly said...

aik, chatbox? kan ada tuu.... jmpa nippon? adehh, x faham la...

suezensuzanna said...

nk tumpang tolong sekeh skali bleh??

pink_butterfly said...

ehh sgtt la d alu2kan..kan tlg mnolong tu amalan muliaa....ehhee

Ivy Metaga said...

apa kata rama2 guna number lain, berkenalan pula dgn si aizat tu hahaha...

pink_butterfly said...

ivy- eh, idea yg bernass! nti akn d fkrkan....=p

Uruchimaru @ kf said...

hahaha kf lah !

larik!!!!!!!!!!!!!!!

pink_butterfly said...

ohoooo..kf ye!


meh cni kpala lutut tu meh!

Anonymous said...

yan, aq pn ada ngantarin sms sama kamu guna maxisku. tp nggak ada respon.mgkin kamu nggak ada simpan nomor maxis aq tu yah.hehe-saudara perisik

pink_butterfly said...

ooh mgkn jg syah...apa number-nya tu ah? yn ni mls bah mau me'reply klu nda kenal tu number...lain kali kasitau sapa yg send, bru la kena reply...

Anonymous said...

aku saja nggak bagi tau..mau bikin kamu saspen sedikit gitue..haha-perisik lg

lea said...

nak ngorat akak le tue

heee

pink_butterfly said...

syah- elehh ya la tu...tp nda suspen pn... hehee


lea- bkn la lea...nk main2kan kot...jht kan org tu...

Lifesaver said...

sejak makin ayu ni...ramai yg terpikat...auw!cik yan hot gitu~

laki cikgu kimia said...

helo helo.. testing2.. name saye amzat. hahah

helena's said...

kompom aizat af..hehe

♥ Baby HeL ♥ said...

hehe...cik yan semakin hot..wahh nak sainnn cket..ngeee

pink_butterfly said...

cik syafa- alahaii... mana ada cik syafa... bnyk jrawat nih! risau tahu...wawaaa

laki ckgu kimia- amzat? sape tuh? hahaha

cik hel- cane leh cnfirm ni? cik hel tnye die ke? hehee~

cik babyhel- xdenye hot... suam2 je ni..=p