BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 5, 2010

there's still no magics...

abis je class petang tadi aku terus rush balik bilik. rehat jap, mandi, solat n bersiap nak memenuhi janji untuk pegi jumpa kawan.

meeting him kat kl sentral je. after makan kat subway, we both pegi jalan2 kat planetarium coz dah bushan sgt taktau nak gi mane...

tapi bukan itu yang aku nak crite.

the story is... aku g jumpa somebody... tapi still no dup dap dup dap walaupun i can see that he tried so hard to be... em... gentleman i may say? entah la... but it feels awkward to me...
ah, again... looks like he is also not the one...


this year insyaallah i will be 24... tapi tak rasa cam 24 pun... mcm 4 thn lg ada...uhuu...



waiting for somebody with magics to trigger the dup dap dup dap in her heart...


8 ayat-ayat comel:

Syah said...

kalo syah lak? hehe

~mr perisik

lea said...

siapakah???
ngeh3

helena's said...

sapa sapa sapa?nak tau naktau nak tau!hehe

Uruchimaru @ kf said...

ahaskz........!

Lifesaver said...

phewit!!!!tak tau pon cik yan ada bf...hehehe

pink_butterfly said...

syah- klu syah? eerr...crita blakang2 nti ble ka? ahaha

lea- kwn la lea...xyah la suspen2...ehehe

cik hel- adehhh, xyah la xcited sgt cik hel, kwn je pon..malu ai...=p

kf- =)

cik syafa- mmg le cik syafa xtau, sbb xde bf pon..ehe~

agensiperisikan said...

ok blakaaaang...hehe
yan, apa nama anak abg yan yg kta pg tgok btunang aritu?

pink_butterfly said...

nama c comel tu--> muhammad farish ikhsan bin nurul ikhsan...ehee~