BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 1, 2009

kisah 1 malam II

UPDATE= TO NEW COMERS, ADALAH LEBEY AFDHAL UNTUK ANDA MEMBACA ENTRI DI BAWAH TERLEBEY DAHULU SEBELUM MEMBACA ENTRI INI.


okeh2... nampaknya sebelum rusuhan berlaku dalam taman aku ni, bek la aku sambung story aku kat bawah tu cepat2 kan...

silap2 kena bakar lak taman ni nanti... haha...

baik, sambung.

lepas bunyik tu, aku prasan memang ada bau wangi kat sekitar bilik. wangian bunga. haish, ati aku dah rasa lain. jantung berdegup kencang.


aku pandang dekat almari from where aku rasa bunyik tu datang. hmm, still tak nampak apa2...

'psssttt... pssttt...'


hisskkk, btol2 la benda ni nak main2kan aku. dah la aku ni lemah semangat. mau nya aku pengsan di sini kang, kan susah...



tengok atas sket.


korang tau apa yang aku nampak???




































INI!!!!

perfume spray air wick yang of cos akan menyepray every 10 minutes...


HAHAHAHAHAAA~~~~




tension????


jangan marah! saja ja mau bergurau manja ngan korang.


sapa suruh membebel2 suh aku hapdet di kala aku tengah ber'relax2'an bertapa...=p kan dah kena... =p





23 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

aku nak kentut

Fatul Akrul Ramli said...

cehhh..
aku pun nak kentut jugak..

pink_butterfly said...

weii! apa ni ble msuk bab2 kentut lak kat cni???


xsenonoh btul la dorg nih!

eNaSaN said...

huhu udah terkena gak tue..nice interesting stOry yer..okwy 2 cik yaN..hik3

pink_butterfly said...

kak ena- hik3...jgn mrh kak...=p

UXOP said...

Penceritaan bagus,berkeyakinan n klise yg bagus.
Afundi utk cik rama2 dgn 10 undian lawak minggu ni..
Ouwhh!igtkn psstt..psstt tu antu laki2 nk ngorat Yann td..kalu dak uxop nk tembak diorang dgn senapang ghostbuster..
emmm..rupa2 nya..hangpa la hantu..kui3..

pink_butterfly said...

uxop- antu? hiskkk, jgn laa......takottttt~~~~

yeayyy...undi sakan ye...

Perisik SR said...

lenkali guna perasa bau yg lebeh menyeramkan la...guna bau bunga kemboja k! baru umph. mambang pun suka......

Shitsurei shimashita said...

xlah sampai nak bakar huhuhuhu..
meh, kita makan tauhu bakar.

oh, airwick yg ku sayang, adakajh ko tahu kami memang suka ko kacau cik yan kami...lalala

Ivy Metaga said...

hahaha..adehhh airwick rupa nya muahahahaha...

khaLifah feDi said...

emm..lucunya..!!!


pe arr sendri psg sendri tkut!!!

pink_butterfly said...

syah- haa, gud idea...bgus jg tu kan...jd klu ada mambang pn, yn xdpt kesan sbb bau nya sama mcm perfume tu..hehe...


naga- jgn laa naga...xsuka la kena kacau...oohh, teda niat mau bakar ka? fuhh, nsib bek...

pink_butterfly said...

ivy- hahaha...ada rasa cm tipah tertipu x???=p



kf- bkn rama2 yg pasang...ayah yg pasang time gi keja...so, xtau la ada menda alah tu...

khaLifah feDi said...

hahaha.........emm kesian!!!


psst OIAM tue channel 8tv arr.klu atsro 108 ok!!!

pink_butterfly said...

oohh...channel 108 eyh...hik3...rama2 bru tauuu...=p

a.b geldofg said...

pinjam bnda tu boleh?

pink_butterfly said...

benda apa 2 ab?

mau pnjam?


'10 psssttt' cost u rm10,bole??? hehe....

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

urmmmmm wanginyeeeeee bilik dye..hehe

pink_butterfly said...

cik hel, wangi dgn bantuan perfume bwat apa kan... klu originally wangi bru la besh...=p

Perisik SR said...

nak pinjam juga..

eh alang2 minta terus la..bole kn?

LifeSaver said...

hahaha..cik rama2 ni!

nak kopok lekor dari kelantan?hehe

helena's said...

hehehe..siap yann daku tempeleng kepala mau??haha

tp wangi kan kan?suke!

vidadarisakura said...

nahkan betul!




laallalala