BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 26, 2009

aku dan mereka

hiskk, rasa cam dah malas nak type banyak2 and panjang berkilometer2 nih. kesimpulan yang aku nak state kat cni hanya lah.......................aku baru balik dari besday party member tadi. muahahaha...

layan pixie saja la k... aku terlalu kenyang untuk menaip banyak2. BURRPPPPPP!!!!! herkk, sori2... terlepas plak.*blush*


sementara menunggu member yang lain sampai ke check point iaitu umah awang (baju belang biru-putih) untuk sama2 gerak gi lokasi yang telah dikenalpasti, kami bergambar dulu. kira cam konvoi nak gi umah besday girl la ni.

kalau dah BERreunion ngan member, memang tak sah kalau tak berpose kan...


yeayy, pose lagi yann... jangan sampai terbelit urat di pinggang tu dah la.

yann : ish, apa hal dorang ni... orang syok2 bergambar, sorang2 sebok nak masuk line. gila camera btol la...
si rama-rama- err, yann! maafkan saya, tapi saya rasa gelaran gila camera itu lebey sesuai diberikan kepada anda.

yann- aik, brani cakap camtu! tak sayang sayap kah?
si rama-rama- okey2... sori... mereka memang gila camera, bukan anda... anda cuma menjadi mangsa camera-yang-gila.

syed: tepi la sikitt! aku mau duk di tengah2 ni.

yann: eeii, mengada2nya mamat ni. nak over shadow aku la tu...


fokuskan mata anda pada lelaki berbaju putih tersebut. sepanjang sesi penggambaran, dia asyik sebok nak tayang dada. bajet sexy la tu. dia tak tau kita yang menengok ni yang terSEKSA... haha... ampunnn pejal~


mereka... LELAKI~



kami... PEREMPUAN~


note: ntah apa fungsi kewujudan bunga yang muncul secara tiba2 di dalam pixie di atas.


okey la, aku ngantuk gila babs dah ni. gambar sangat2 banyak sampai aku pon tak tau nak upload yang mana 1. ok la u ols, aku tito dulu.



nite suma~~~


29 ayat-ayat comel:

aduka said...

besday parti ni xde kek ek.. huhu..

NoRT said...

oic...cam best e jumpak kengkawan camnih! tp lg best kalo smua siap bawak 2-3 org anak..huhuhu

Perisik SR said...

bnyk rupanya kwn yann ni yg comel2..err..ptt ajak sy skali td. hoho

joegrimjow said...

ku lihat rama2 berterbangan di sebalik gambo
auuuwww

khaLifah feDi said...

fulmk wey!!! lawa baju kak yann..?

well happy besday fo ru member ok..!!!

Lifesaver said...

pssstttt: cik yan...mana birthday girl?? hehehe~

asna cute said...

Aikk..
dalam ramai2 dlm pic tu
Sis sorg jer y nmpk myerlah dgn wane putih suci murni baju tu..
y lain semua tenggelam jer..
=) Cute!~

helena's said...

comel la yann..hehe macam rerame..

Monkey D Luffy said...

semua poyo

DilOt said...

bergambar je ke...makanan xde ke..hehe..

lea said...

apsal gambar org jerk
gambar makanan xde ker?
hehe

Si Pari2 Kecil said...

uiikkk akakyan..ndak miss bah.. musti sibok pussing jugak...kih3

psstt3...akak!! knapa makan sendiri?! bufday tu..musti manyak makanan kan3!sengaja ndak kasi tgok ma kita suma! eh..akak bah...ndak memanggil2 lagi tu..ohh...mam2 sendiwe2 arh...

Perisik SR said...

Makanan semua dah selamat masuk pewot nk wat camner...trutama yg muka dia biasa muncul tu, msti plg bnyk mkn tu. sbb tu energi lbh cket. hehe

pink_butterfly said...

aduka- kek ada...tp gambar kek x penting
utk d masukkan di cni. hehe...


norT- ha ah..btul tu...tp alamat kena tgu 4-5 thn
lg la bru dpt reunion klu cmtu coz rata2 member
suma masih study lagi.

pink_butterfly said...

syah- banyak ka? rasanya sorg ja yg comel
dlm gmbar ni syah... iaitu si baju putih tsebut.


joe- rama2 mmg bnyak bterbangan di taman ni,joe...=p

pink_butterfly said...

kf- hah! itu yg nak didgr sbnarnyaaa!!! kf saja yg prasan
bajuku yang lawa tsbut... sob..sob...tharu diriku...


cik syafa- alamakk, lupa nak introduce kan besday girl.
haha...besday girl ada dlm pixie tu... baju kaler coklat.

pink_butterfly said...

asnacute- alamakkk..ni yg rasa cm nak syg lebey kat asna ni...
*malu*


helena- aik, memangnya yann itu rerama kan... hehe...


kapten- hahaha..tu la, smua guys pose poyo kan...=p

pink_butterfly said...

dilot- gmbar makanan x bape nak mnarik la dilot...hihii...


lea- haha, makanan ada lea, tp x smpat nak amik pixie sbnarnya...


anne- hehe...makanan baaaaanyak btul anne...smpai nda muat
kamera mau d amik gambarnya... alamakk, mau panggil anne ba tu,
tp anne kan bz men cabut2 tuuuuuuuuuuut sma si misis... ehehe

Jard The Great said...

rama2 mmg suka kaler putih ek.. ehehehe..

eNaSaN said...

huhu setuju ngaN asNa...cik rerame kamoo yg Plg terserlaH keayuaNNya...


psstt cik rearame...dlm byk2 kumbaNg xde yg saNgkut kat cik rerame kew..


cumil sungguh kamoo... putih itu berseRi...seri sang rerame...

piNky LuCiA said...

gambar je? kek, makanan, jajan, tak de ke? hehe

pink_butterfly said...

jard- yaa, sy mmg suka kaler putih...=)


kak ena- ermm, kak ena puji2 ni, ada udang di sbalik mee kah? hehe...

hmm, mmg ramai kumbang, tp suma pn kawan2 kak....=p


pinky- kek ada tp mls la nak upload kat cni, sbb rama2 x smpat nak terbang bgambar skali ngan kek tu...hehe

Adry said...

bestnya ramai ramai gi birthday party... gambar makanan takda??

Adry @ http://www.adrysabry.com

eNaSaN said...

dik pujian itu ikhlas dr ku..tiada udang pon disebalik mee itu..

hanya aku mahu..mee udaNg dr kamoo huhuhu... leh ker...

x pon kueh makmoor..bila mau post ke sini hik3

Ivy Metaga said...

aiyakkk..anak sapa yang bernaju putih itu, sungguh ayu hehhe..

hmmm..teringat plak zaman2 maza study dulu, mmg besttt, aktiviti berkumpul2 mmg wajib hihi

pink_butterfly said...

adry- waa...ramainya org tnya psl gmbar makanan.. adakah mknan itu lebey cun dr pixie rama2 ini? kecik atiku...


kak ena- kuih makmur? hehe...kang x smpai umah akak, abg posmen dah makan dulu... al maklumlah, sedap la kata kan...eekekek..


ivy- yaa, time2 study la paling besh kan...

UXOP said...

yann..
alahaii..ni kali ke3 post komen kt N3 ni..masalh broadband yg tk power..
errr..pix 3 very nice..siap posing manja2 gitu..gaya bebas ke tu..msti sakit pinggang n tangan lepas bergambor kan..

pink_butterfly said...

hahaha...ha ah...gaya bebas tu...ada lagi kuak kupu2 punya pose, tapi malu la nak tnjuk kat cni...=p

FAIZ FARISH said...

Owh, Kutuk I..... Hm, takpe... I 4give u..... Hm.....