BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 23, 2009

teori kawen ku...

dulu mr.JOE ni penah bwat post pasal teori kawen dia. hehe... ekceli aku pon ada teori kawen jugakkk... walaupon korang tak kesah and tanak tau, tapi aku tak kira! nak share jugakkk! aik yann, memaksa nampak... hahaha...


well3... straight to da point saja la kan... sejak zaman skola sampai ke U (termasuk time praktikal jugak), aku prasan nama semua skandal2 dan skandal-tak-jadi aku bermula dengan huruf A.

nak bagi contoh nama tu kat sini ka? tak payah la kan. malu i. tapi yang penting, A.b geldofg ngan Atan tak masuk dalam list la. eh, silap! bukan tak masuk. tapi BELUM masuk. hahaha, amboiii, gatal kau yann!

ok2, sambung.

tapi btul la... nama2 dorang suma pon start ngan huruf A. sama ada bf ataupun stakat admirer2 saja.

lagi satu, tarikh aku jumpa atau declare ngan mamat2 A tu, suma nya terjadi pada 5hb... ni memang tak dirancang tau... macam mana aku ble ingat? ala, besa la, pompuan kan... kalau pasal tarikh2 ni memang lelaki tak ble lawan. hihiii... oh ya, termasuk la kawan yang aku maksudkan dalam entri di bawah ni, A****, dia la yang suruh mamat Ambank tu call aku... aku jumpa dia ni time camping kelab pencinta alam waktu form 3 dulu. lama dah kan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
persoalannya,
adakah memang jodoh aku dengan lelaki yang nama nya start dari A??? atau sebenarnya memang bukan jodoh aku dengan sesiapa yang bernama A sebab ending nya slalu tak penah baik. ya la, kalau ending baik, tak ada la aku single mingle macam sekarang ni kan? oopps, ni bukan ayat promo diri sendiri ya!=p


1 lagi, adakah aku patut sentiasa bersedia dengan 5hb? kot2 la akan dilamar atau TERjumpa dengan bakal jodoh 5hb jugak kan.... aisey, berangan pulak aku nih! hahahaa...










tak tau kenapa tetiba upload pixie ni. ish, macam menyampah plak aku tengok minah kat atas nih tau.

47 ayat-ayat comel:

laki cikgu kimia said...

nama saya Am. kamu beruntung kerana harini bukan 5hb hahha

pink_butterfly said...

hish3...


daku tanak laki orang wei!

joegrimjow said...

hekhek
ku dew kawan nama ahmad joe
berminat?
lalala~

eNaSaN said...

huhu dik kena lari dr owG bernama A...lps nie kena cr nama strt dr z ker..y ker..eheheh

wah sungguh cumil gambo kamu tue..ayu jer... kamu sowg jer wrna putih berseri...???

pink_butterfly said...

joe- ahmad joe? joe jambul x ada? hahaha...



kak ena- mgkn kot kan kak...kena run away dr mamat A la lps ni... hehe...ooh, gambar tu... sy jd pengapit kak... so pakai baju kaler cream... sbb 2 x sama ngan fmily mmber yg lain...

khaLifah feDi said...

emm ahmad albab kot!!!

Monkey D Luffy said...

gadis manis cam ko

bila2 masa jer

tgk timing jer

ada tu yang masuk :P

Ivy Metaga said...

hehehe...rama2 ni bah...

tapi pic yg last tu, wahhh..ada rupa2 pengantin =)

Lifesaver said...

adakah cik yan mahu mr A saya??heheh

JaQiNtA's bLoG* said...

akak comey nie umo bape ekk??

hehe..saje nk tau!name abg saye mule huruf A!wa3~

pink_butterfly said...

kf- hah! ok jgk tu kf...pandai la kf ni...tp d gua mana kita nak cri ahmad albab tu???


kapten- ya ka kapten. pnat suda mnunggu ni...teda jgk org yg masuk. ish3...

pink_butterfly said...

ivy- rupa2 macam pengantin? MACAM saja tu...blum betul2 jd pengantin lg kan? hehe...


cik syafa- hiksss, cik syafa, jgn la ckp cmtu...malu la sy...*blush* err, krm slm ngn mrA cik syafa tu ye...*smbil tutup muka ngn bantal*

pink_butterfly said...

jaQinta- ye ke? alahaiii...krm slm ngn abg awk ye... hehehe...

Fatul Akrul Ramli said...

nama saya akrul..
:P

khaLifah feDi said...

trylh cr gua yg ade urg bertapok hee~~

pink_butterfly said...

fatul- haa? ya la...err...err....hai akrul...hikss*tetiba blushing*


hahaha...


kf- wokey, jom teman rama2 cri boleh?

UXOP said...

err..Yann saya nak putar roda tu..
Wang besar..wang besar..
laa dia berhenti kat RM 5 lah..
nak beli vokal u lak sbb vokal a dh abes..oyeh2..

Jodoh tu dh ada,tunggu masa je Yann.sabar2..btw..igtkan model pengntin kat pix last skali tu..chumellnya..siap control manis2gitu..promo saham tu..ekeekee

Tirana said...

Rama-rama...

hehehehe..teori yang masuk di akal...so jaga2 ye..Kalau nak dating first time, tunggu 5 hb..hehehe...

Sesungguhnya jodoh dan pertemuan di tangan Tuhan.. Sampai masanya ia akan datang juga..

Perisik SR said...

Eh pelik jg teori ni.

Sbb sy bkn start dgn A pn. Sy start dgn 's'. hohoho

Kapten, Yann tu sbnrnya bkn takda org try. Sbnrnya ramai yg nak, cuma dia ja nak dgn orang yg dia nak jugak. hahaha

takpala, masi awl lg yann. selagi blom mnopouse ba kan? ;p

BeaN MorENo said...

hahaha....
saya ada kawan nama die ahmad jamlus...
tapi kitorang panggil die joe...
nak kenal...hantarkan borang penyertaan kepada...hahaha....

shinawawa eyenie said...

"A"...
smoga wak kan dpt gak org yg bernama A yg sepadan ng wak..
salam ziarah..~.~

Lifesaver said...

eh2..cik yan ni malu2 plak..hehehe

Pujangga Asmara said...

Amboih......

pink_butterfly said...

uxop- hah, sila2 putar... mana tau ble dpt 1st prize kan.
haha...vokal U? nanti kita tgk kena atau x,k!=p
oohh, model pgantin dlm pix last tu mmg mgada2 sket. nak
control2 cun konon kan, blah la yann!
rasa cm nak sepit idung tu ngan penyepit kain. hahaha...



kak tirana- hehe...tu la kak...sntiasa beware dgn 5hb ni.=p

pink_butterfly said...

syah- err... pelik ka syah? sbnarnya ada lagi sambungan teori ni,
tapi mls mau crita di sini, sebab 'u-know-why' kan? ehmm, ada la
org tu, yg akan snyap2 msuk blog ni. da 1 i told u tu...



bean- ahmad jamlus => joe? waah, glemer trus nama dia kan... mana
nak snd application ni? suh dia la snd resume kat sy.

pink_butterfly said...

shinawawa- hmm, xtau la..mgkn mmg bkn jodoh sy dgn A kot...


cik syafa- alaa cik syafa...bwat2 cm x kenal lak... sy kan mmg pmalu
orgnya....


PA- haha...nama btul PA start ngn huruf apa????

Lifesaver said...

cik yan,

saya ada no phone mr A? mahu?? Mr Amir pon ada..kih3...

oppsss!tersebut plak kat cni..lariiikkk~

helena's said...

oh saya juga ada kawan nama A,,bukan AAA tp Appeton,.haha

comel bah kamu yann..

kite sama2 single ..haha

pink_butterfly said...

alamakk cik syafa, knapa kah d sebut nama mrAmir itu di sini??? malu la sy cmni..hiskkk...*smbil pintal2 bucu bantal*

haha...



cik hel- haa, sy pn ada kawan nama APPETON tu cik hel...sama kot orangnya kan? hehe... cik hel pn single? ble la kita bwat kelab blogger2 single nih...hehe....

Perisik SR said...

yg the 1 you told me tu nama dia start dgn 'A' jg ka atau 'M'?

pink_butterfly said...

M? yg mana 1 tu ah?

nda la, bkn A.


nda apa la syah. 4get it.

Lifesaver said...

cik yan..baru saya perasan..nape dalam pixie tu semua pkai baju merah..cik yan sahaja yg memakai baju putih..adakah..? adakah..? oh!tidak patut saya menyatakan disini *sambil berlari2 berselindung disebalik pokok jambu air*

Boleh ke sy masuk kelab single itu?
:)

~z@z@~ said...

hoh..kelab mencari jodoh?eh eh silap kew? nk tumpang gak leh ker? hikhik.. (wat2 lupe tunang ok x?)..lalala

pink_butterfly said...

cik syafa- haa...jgn spekulasi mcm2... kang jatuh saham sy nti. hehe...aik, ada ati nk msuk kelab single...mrKE nak letak mana? =p



zaza- haha... ble2...nti kelab tu da d lancarkan, sy lantik zaza jadik ajk tandas k! hehe

khaLifah feDi said...

emm bolih jugak tp kn ajak sipari2 arr hee~ [ade unsur2 ngadew2kn..]

pink_butterfly said...

elehh, nak jgk bwk c bdk tecik tu...

mmg sungguh mgada2...

hehe...mana c bdk tecik? x msuk taman ni lg ka?

Lifesaver said...

sejak bila cik yan masuk saham ni..lalala..

mr KE kita campak kat parit...kuang3x

Perisik SR said...

Cepat la buat post baruuuuuuuuuuuu.

Nak cerita serammmmmmmmm

pink_butterfly said...

cik syafa- aik, xkan nak campak kat parit kut...kang ada jgk org tu nangis2 carik bantal peluk...hehe



syah- teda lg crita antu ba....syah lagi la crita...

eNaSaN said...

owh dik rerame..kamoo jd pengaPit ka..hahah jaga2 lps nie mau turN kamu kot..

klu Bkn mr 'A".. rase2 nye mr "K" kot huhuhu....

p/s dik award kamu tue bru ku ambil hik3............

Perisik SR said...

mr"K" haha stuju2!
apa yg penting..kerjasama!(ulang 3x)

pink_butterfly said...

kak ena- mrK? siapakahh???


syah- hahaha..btol3...

lea said...

apsal akak sorg jer pakai baju color putih
yg len sume meraah

lea said...

sume skandan akak bermula dgn huruf a??
suratan atau kebetulan?
hehe

pink_butterfly said...

lea- akak jd pengapit ari tu lea.. uniform pengapit kaler cream... tu yg lain dr fmily lain tu...

err...tu la,xtau la suratan atau kebetulan...magic kan... hehe...

eNaSaN said...

stuju ngan perisiK sR mr K.. { yg pentinG kerjasama} huhuhu


cari ler..kot2 sngkut owG yg bernama K..

pink_butterfly said...

kak ena- x ada org nama k la kak...cane ni???