BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 27, 2009

hey ladies!!!



yeyy!

suka sangat lagu ni. for all da girls out there. kalau nak dengar lagu ni, tolong suh dak kenny G aku tu silentkan bunyik saxophone dia kat box dalam column belah kiri <----- ni dulu k. bagus jugak kalau kita bagi dia rehat skali skala kan... penat jugak tu kena tiup saxophone 24/7 tanpa gaji.... ciann... okkkk... sambil2 dengar lagu ni, jom layan tag dari ladies2 kat bawah ni.... tag dari cik puan syafa a.k.a lifesaver.
Copy badge "Vespa 3logger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog anda.


Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
ish3,wahai cik syafa yang cun melecun, cam tak ikhlas ja nak bagi award nih... siap bagi asaimen lagik...

tapi tak pa la... cik syafa punya pasal, daku redha menyetelkannya...=) cik syafa, saya baik kan??!

1. masih dalam mood pengantin baru =)
2. 28/02/2009
3. married to mr.KE
4. Putrajaya
5. my best blog buddy.

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri

1. pemalas
2. pemarah
3. friendly
4. chocolate
5. eskrim!
6. ayam masak merah
7. pantai
8. tido + makan
9. family comes 1st.
10. single and not available


task yang kedua plak.



task ni requirements dia sama jugak cam task pertama tadi... so, here goes...

1. dah lama fren2 ngan cik syafa, sejak dia belom dinaikkan pangkat menjadi bini orang lagik.

2. suka makan coklat sepertiku.... haipp, diet... diett..

3. sorang yang matang and yet sangat2 fun to be with...

4. mempunyai sorang hasben yang romantik... waaa, jeles i!

5. bakal meninggalkan hasben-nya selama 1 bulan untuk berkursus. wakakaka.... eh, pehal aku gelak nih??! tak bek tau yann....



Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

err, cik syafa~~~ banyak sangat la 10 tu... saya dah penat menaip dah ni... boleh tak saya skip part ni? hah??? boleh??? yeayy! cik syafa memang best!!! ntah pape ntah, cik syafa pon blum jawab lagi dia dah lompat2 atas katil. suka la tu. over btul dak yann nih.


okay, now jom kita move on pegi tag seterusnya. eh, bukan tag. ni, saya dapat sijil penghargaan (elehh, pandai2 tambah 'penghargaan' tu. walhal cuma sijil saja... ahaha) dari sorang lagi ladies cik helena yang cun melecun jugakkk.







terima kasih daun keladi ya kawan2 ladies ku sekalian.

*********************


aku tau, aku still ada baaaaaaanyak lagi utang tag. pemiutang2ku, sila ingatkan penghutang mu ini yang sangat2 la pelupa orangnya. kecuali KF! tolong jangan ingatkan aku dengan tag mu itu. tak dapat tido malam aku dibwatnya. tag dari KF ni tersangatlah panjang sampai aku berasa sungguh gerun dengan hanya membayangkannya saja. okk, yann. walaupun gerun, tapi rasanya tak payah la guna ayat yang TERover skema seperti di atas. hahahaha....


ooppss, tag dari ladies sahaja akan dilayan dalam masa terdekat ya. tag dari guys???? kena tunggu sampai wujudnya lagu BERtitle 'hey gentleman'. la la laaa~

.

.

.

.

.

.

.

oh ya, aku ada pose special edition untuk lagu ni.

tadaaaa~~~


yeaahhhhhh... girls rockkkkkkkkkkkkk!!! walaupon expression muka langsung tak ganas, tapi who cares, kan? janji rockk!=)

40 ayat-ayat comel:

joegrimjow said...

rosa comeyy

Lifesaver said...

10. single and not available??

agak musykil diriku...tetiba ni nt available..adakah...adakah??adakah??oh!saya x patut tnya mcm tu..nnt saham cik yan jatuh..hehehe...

UXOP said...

hohh..siap dpt award lg..
tu gaya rock tu mesti lps nyanyi lagu kenny G kan..jari tu cam nak maen saksofon je ..

new template dh wat pg td sblom gi keje,tp tk berapa elok..tulisan tk clear,backgroun timbul sgt..tambahan lak celcom broadband cam hidup segan mati xmao lak kt sini..internet breakdown..sedey..

Lifesaver said...

haippp! apa skip2 ni..babab kang!<---- leh jadi ibu x??hehe

aduka said...

amuk skali.. yea yeaahhh!!

=D

laki cikgu kimia said...

ye yeargh! rock nye kamu haha

Si Pari2 Kecil said...

puuhhhyooo!!! akayan!! sak bila rockos2 ni...?ha3

tpi... nice la!!!!

pink_butterfly said...

joe- yaa, rossa mmg tomei seperti...err,
hish, paham2 saja la...*smbil bwat muka malu*


cik syafa- eeii, jgn speku2 cik syafa.... jatuh
saham i nti... syyyyy okey!;p

pink_butterfly said...

uxop- alamakk, nmpak cam nak main saxofon ka jari tu?
ceitt, gaya rock-tak-jadi rupanya...takpa2, nti sy g
bwat spotcek kat blog uxop ya...


aduka- yea yeaaahhhhh!!!!! ahahahah

pink_butterfly said...

laki cikgu kimia- haha, rock-tak-jadi...


si pari2- sjk bila rock2? lama suda ba, tp slalunya cam malu2
mau tunjukkk...hehe...

helena's said...

jari rock..tp muke balada,ekeke ok la tu yann,,maintain comel..

ekeke lebiuuu

pink_butterfly said...

muka balada? hahahaha....ada2 ja cik hel ni...=)

lebiu 2,3,4,5~~~~!!!

• rOozu • said...

muka rock versi lembut~!

hehehe..
shuwEEt!

Eazy Izzuddin said...

hey ladies
hiks
cam single ladies pule
=P
xD

Si Pari2 Kecil said...

ohh!! uhpahnya..akakyan... rockos...hu3..ndakpa3...nti kita bwat lah GENG DA ROCKOS........

wakakaka

Si Pari2 Kecil said...

erkk...akakyan!! anne dapat bahagianka...pembahagian award2 tuuuuhhhh....????

pink_butterfly said...

roozu- hehe..tu la..silap plak. tlupa nak tukar mode expresion muka. kan da jd rock lembut. mnangis para rockers tgk pose ni.


eazy- hehe...tgh tgu lagu hey gentleman ni...


anne- mau bwat tag tu anne? sila2 la bwat...amik award tu skali...

khaLifah feDi said...

feh kakyan sda masuk geng2 rock lah..

bah bolih je kalo mu kak yan..!!!

wuzupx200..yoyoy..peace!!!

khaLifah feDi said...

ehh...diam2 sak..uper2nya sda jadi rock diumah ekk!!!

pink_butterfly said...

wuzup2??yoyoyo? tu bukan hip hop ka kf?

hahaha...salah genre lagik...=p

Si Pari2 Kecil said...

ump... kih3 tag yg sblem nya ni pun teda bwat lagi...wahahahah

Si Pari2 Kecil said...

c pakcik kf tu akak... salah tgok lagi tuu...hahahaha

Si Pari2 Kecil said...

akak

Si Pari2 Kecil said...

bahbye,,,,,,,,,,,,,,,











hahahahahahaha





saja sak.....



bwat kaco......




ingat ni pun macam s.box.........






boleh jemmed..........





wahahahahahahah







-kf nya idea-







hahahahahahah

eNaSaN said...

u r rocK... cayalah...

khaLifah feDi said...

hahaha..ekk!!! sipari2 sda pndi jual name kf kn..emm...........lalala..:0

ndakpa..asl dye hapy kf pu hapy jugak kakyann hee~

*op3 jan jeles ea..toin2..


larik!!!!

mo bertapok skrg........kahkahkah..



teda jemmed kn ni komen..!!!

p
i
n
k

b
u
t
t
e
r
f
l
y

h
a
p
p
y

n
i
c
e

d
a
y

holla..!!!

khaLifah feDi said...

ape plak slh tgk emm..~ sipari2 nie mo kna cium nie heee~

op3 sowy kak yann..!!!

Lifesaver said...

cik yan dah ada pakwe.......opssss!diam2..xleh cakap...

psstt:cik yan..saya x cakap ye ||Saya tulis saje...lalala||

pink_butterfly said...

anne- oits, ingat ni shoutbox ka? haha...
mcm2 ja bdk 2 ekor ni la.. mau d cubit ni durang ni...



kak ena- ya kak... rockk! hehe..

pink_butterfly said...

kf- haa, ni lagi sorang...mau d rotan ni sama si anne.
bwat mcm shoutbox aaa.... meh cni. manaaa rotan kak yan tu aaa...
haiipp, apa ni main cium2 anak dara org. denda rotan 2x ganda!



cik syafa- haish, mana ada cik syafa...
suka suki je bwat spekulasi la... hikss..*blush*

NoRT said...

hang ni kembaq rossa ka? muka cam lebey kurang je

Ivy Metaga said...

wasehhhh...nih pose special edition nih...=)

pink_butterfly said...

norT- haha...ayat sja nak amik ati tu...tq enchek norT~

ivy- ya...special edition ni ivy...

khaLifah feDi said...

ekk..........oooooooooooooooooo

tag kf pjg ea..

kahkah.....

khaLifah feDi said...

eh knp skrg diam2 sak.....bz ker jaga anak hee~

khaLifah feDi said...

ahaks.......nie mesti tunggu mr. right masuk meminangkn.....hahahaaha

khaLifah feDi said...

ok bah tue..semoge happy ea diumah..

*op sowy teda jemmkn ..ok bye2..see u later again..

khaLifah feDi said...

abis aku..lps nie kna ketuk pala .ekk!!!



larik!!!!!!

Si Pari2 Kecil said...

yah ampunn akak... tgok bah c pacik kf tu...menjadi2... emm rotan mo lah kak...sampai patah...wahahaha

lea said...

suke dgr lagu rossa tue
lain dr lagu die yg len kan
hehe