BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 11, 2009

doubling de joy...

a cute QQ backpack is waiting for its owner!


click ME and also ME to double ur happiness with twinhappiness!

***********

ohooo, tengah2 ber'ym ngan cik puan syafa ni, ble lak dia men'jeles'kan daku ngan sembang'an berbaur makanan. makanan apa? KEK! uwaa... dah la aku ni type yg allergic sket kalau dah masuk bab2 makanan, otomatik pewot akan berdondang sayang and makanan tu pun terbayang2 di ruangan mata...

dalam entri yang lepas, aku ada state pasal mengidam nak makan kek kan? tup2 malam entri tu di'type (malam sabtu), kitorang dapat sms invitation ke besday party anak kazen aku... ya la, kalau dah namanya besday party, of cos la ada kek besday kan??? besh2...


sebab tanak kalah ngan cik syafa, aku nak upload gak pixie aku makan kek kat sini!




haa, cik syafa, tengokk!!! tak jeles lah! saya pon dah mamam kek coklat tau! =p

aku pegi party tu ngan adik and kawan dia while parents tak dapat datang. kawan adik aku (kat tengah) ni baru tingkatan 4, jauh beza umur ngan aku, tapi kalau tengok physically, macam aku lak jadi adik dia... =p

oleh kerana umah kazen aku tu berdekatan ngan beach, maka aku sebagai kakak yang baik ati lagi sempoi ini pun telah pergi membawa adik2ku untuk pegi melepak2 amik angin kat sana.




ok, diakui bahawa entri ini tidak mempunyai isi penting. point utama hanyalah untuk bagitau yang kek yang aku idam2kan dalam entri lepas dah selamat masuk ke dalam pewot.... syukur~~~ =p

herkk, ada sapa2 lagi yang berhati suci-pemurah-amanah-bertanggungjawab-'berilmu-beramal-bertakwa' (ok, dah masuk motto skolah aku plak)-'gentleman-ensem-cute(agak terlebih di sini) ingin membelanja aku kek coklat?

34 ayat-ayat comel:

TH said...

good luck to you :) love the pics!

khaLifah feDi said...

sambel tempe bolih kak yan!!! hi3

pink_butterfly said...

TH- thanx=}



kf- tempe? sedap tuu! dah lama x mkn...ble tlg pos kan x kf???

Monkey D Luffy said...

sungguh MENGANCAM kawan adik ko ;p

joegrimjow said...

ku pon mask gak!

LifeSaver said...

cik yan...
dia pon nak tunjuk kek!jelez la tu!hehehe...

nnt sy blnje yer...dtg cni dulu!

helena's said...

nasib baik tak minat kek..hehe

ayat rerame ni kelako la..haha

TH said...

lagu blog kamu sedap :)

PJ selamba said...

TH...
lagu apa?
tak dengar apa² pun...

pink_butterfly said...

kapten- sbb tu aku letak pixie saiz kecik ja...spya mata org2 mcm kpten ni x terbonjol kuar.hahaha



joe- joe, nak bwat pa beg ladies ni? klu menang, pass ngn aku tau!

pink_butterfly said...

cik syafa- ok, klu sy g sna, kena blanja mkn kek..janji tau!



helena- laa...xminat kek? hiskk, rugi tauu....=p

pink_butterfly said...

TH- thanx...music by kenny g...besh kan?



pj- pj mute'kan volume pc, sbb tu x dgr apa2...hehehe..psstt pj! lama mhilang... gi kawen kah?

lea said...

nak mam kek jugak!!!

pink_butterfly said...

lea, nak kek? jom la mamam skali...

Ivy Metaga said...

wah wah wah....makan kek yer..
hmmm..selamat menjamu selera yer rama2 hehe..

LifeSaver said...

promise!!!!dtg la

UXOP said...

kek ceklat tu sgguh mengancam lebih dr tuan belog ni le(prut pon dh berkeriukkk.krukk.krokk)..
err.soklan cepumas..cup cake perisa bakso ada tak?kalu ada sy blanja..muhaahaa..

Adry said...

alahai... gadis gadis comel dalam pic ni... hehehehe

aiereast said...

huhu.....sedapnya kek coklat tuh. pasni nak pegi beli lah : )

pink_butterfly said...

ivy- kek dah abis! huhuu=(


cik syafa- ok, nti sy dtg!

pink_butterfly said...

uxop- aik, kek lg mengancam dr tuan pnya blog? ni xleh jd ni..harus di delete gambar kek itu!=p


adry- hiskkk...jgn la ckp camtu...len kali cakap 'gadis cantik-jelita-diminati-ramai, ok! hahaha



aiereast- hah?? nak pg beli kek??? nak ikottt!

Mohd Ramzi Ahmad said...

terkejut dgn gambr first terbabit.. igtkan ape la :)

♥ Cik Ca said...

nk kek jgak...
indulgence ek.... or
walnut chOc chip..huaaaaa..
lapO trs ney.. haippppp

pink_butterfly said...

ramzi- y? ingat tu pix apa?=p



cik ca- blackforest ok x??? xnak yg manis2 sgt k....

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

eee bestnye kek coklat..aiyakkkk!!!tergugat nafsu

khaLifah feDi said...

emm cm ner mo post kn jauh lor!! pi mintak dgn adikmu c anne ok!!!

pink_butterfly said...

cik hel- hahaha...tgugat nafsu makan xpe....=p



kf-knapa kf? anne pndai bwat sambal tempe x? jeng3...

Annurkasih said...

salam yann...comel baju!!=)

pink_butterfly said...

her- bju mmg comel...tjangkit aura si pemakai. haha...=p

Annurkasih said...

wah,haha...=p

T.H said...

find out if you won http://twinshappiness.com/2009/05/19/winner-of-mothers-day-contest/

T.H said...

find out if you won http://twinshappiness.com/2009/05/19/winner-of-mothers-day-contest/

vidadarisakura said...
This comment has been removed by the author.
vidadarisakura said...

cuba ko post kek tu sama aku.


jeles aku ni nda dapat hadiah macam si syafa.
haha