BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, May 3, 2009

baliiik kg!

kelmarin aku n family balik kg. tengah syok2 tito, ayah kejutkan, suh bersiap. mula2 rasa malas mau ikut, ya la, mata pon masih ngantuk kan, tapi memikirkan masa hadapan, iaitu kebosanan yang bakal melanda diriku sepanjang hari kalau tinggal sorang2 kat umah, maka aku pon berusaha untuk menguatkan semangat, bangun tito and berlawa2an.
sampai di umah nenek,



abang dengan kandungannya yang berusia 4 bulan melepak di beranda umah.... yang baju biru tu kazen aku, stay kat sebelah umah nenek.


ekceli ayah and de geng ni tengah memantau projek abang aku, dia nak bwat umah di sebelah umah nenek ni.


haa, adik aku dah focus baeeeeekkkk punya kat lokasi kejadian. nampak tak traktor tu tengah bertungkus lumus bekeja? hehe, blum start building umah tu lagi... baru dalam proses penyediaan tapak. chewah, cam projek besar2an plak kan? hihii...

nasib bek adik aku ni menjalankan tugasnya sebagai adik-blogger-tak-brapa-nak-tegar, tekun melaksanakan amanah yang diberi. oh ya, tapi persoalannya di sini, di manakah kakak nya itu? bukankah menjadi suatu keganjilan kalau dia yang memang gila glemer itu tak menyelit dalam sesi 'pixie memixie' seperti di atas.





haaa... itu la yang kita tak tauuuu....

ekceli, si kakaknya tu kan tengah khusyuk bertapa... mana ble amik2 pixie ni... nanti konsentrasi terganggu...



bertapa.
zzzzzzZZZZZZZZZZZZ~~~~



oh ya, sebenarnya entri ni tak ada apa2 isi. cuma sekadar nak hapdet entri baru saja. and aku nak inform yang maybe bwat 3,4 ari ni aku tak dapat nak hapdet blog coz ada sumthing yang nak kena setel, so, agak kebizian sket. tapi kalau ada masa, i'll still visit blog korang cuma no new entri dalam blog ni la. insyaallah on friday baru aku ble post new entri... tata u ol! dun mish2 me okay!

30 ayat-ayat comel:

a.b geldofg said...

wah cntiknya kg...
khijauan yg mjadi pilihan hati aku


lain kali aku nak ikut ye
boleh?

joegrimjow said...

beshhhnyeee
sexy

Perisik SR said...

tu la mula2 td heran jg mana tuan punya blog..hehehe

cik yann, psl update blog tu bley bg sy uruskan yer..bak paswed.hehe

LifeSaver said...

tdo je keje cik yan ni

Monkey D Luffy said...

semoga berjaya

Ivy Metaga said...

syokk..nya tidooo...
empok je kerusi tuh..

helena's said...

ces tidur rupanye..beginikan kakaknya?sungguh bahagia,,haha

lea said...

kim salam kat kazen akak tu ek..

hik3

sparkystar said...

umah kt nak port mane lak nie..huhu

pink_butterfly said...

ab- bole2...nti join rama2 blik kg skali ya...


joe- yaa, abg ku itu smemangnya tsgt sexy dgn pewot mengandung 4bulan....

pink_butterfly said...

syah- elehh, blog sndiri tu pn nda ter'update2, ada ati mau update blog org...


lifesaver- hehe, bdk2 tecik mmg perlu tito yg bnyak utk proses tumbesaran....=p

pink_butterfly said...

kapten- thanx kapten...



ivy- yaa, besh btul kerusi nenek nih...

pink_butterfly said...

cik hel- haippp, ni namanya bertapa la cik hel...bkn tito...haha...



lea- bole2...rasanya 1 umur ngn lea tu...skg tgh stdy kt ums...

pink_butterfly said...

sparky- umah kita???

UXOP said...

Heyyyyy..apa pesen gaya tido ni Cik Yann oiii..
Gaya kuak rama2 ke ni..isk.isk..
Cpat2 settlekn keje tu n hapdet belog manis ni dgn berita2 terkini..
Wish Yann all the best n gudluck dgn ke-bz-an keje tu..buat betul2 n jgn tergesa2..k..

shinawawa eyenie said...

seronknya dkt kg
wak..jd ler follwer blog sy

AiE bAhRi said...

best seh balik kg..

joegrimjow said...

mencari tapi xjumpew
hurmm

khaLifah feDi said...

semoga cpt plg dan cpt2 wat n3 baru ok!!!


jgn bertapa lame2 6ti bersarang plak blog nie ok!!


psst kg dimana nie?

Tirana said...

Seronoknya tengok kehijauan kampung..tenang dan nyaman..

♥ Cik Ca said...

hua... fam dOk arOund da hOuse...
senang tyme waye... hahaha

Endofday said...

best gile balik kg...
nk balik gak!!!

seroja said...

nak lik kg gaks..
hehehe...=P

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

tido baik tuk kesihatan...kan cik rerama??
heee~~

pink_butterfly said...

uxop- hehe...tu style tdo kuak rama2...jgn xtauuu...=p


shinawawa- ha ah..mmg besh klu duk kg kan...tenang ja...

pink_butterfly said...

aie- nak ikottt? jom!



joe- apakah yg d carik oleh papa joe ni???

pink_butterfly said...

kf- yaa..xlama...kejap ja...xsmpai sbulan mcm 'org' tuuu...hehe...




kak tirana- ya kak...tu la, lg besh klu dpt duk lama2 kt kg kan...

pink_butterfly said...

cik ca- ha ah...sure sng la time raya nti, ada tmpt ble lepak...


endofday- nak balik? jom!

pink_butterfly said...

seroja- jom!




cik hel- haa...btoll! nmpaknya cik hel ja yg mmahami prasaan dan isi ati ku ini...

khaLifah feDi said...

hahaha...aii..sempat plak ekk kenakn urg' tue emm kakyan nie ..:)