BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, June 2, 2009

pls excuse me...

hurmm... aku nak mintak excuse for a while ya u guys... sekarang aku btul2 tak ada ati nak online. bukan saja blogging, malah (malah?? wth!) ym, friendster, email, facebook (yang ni tipu, sebab facebook aku memang dah lama tak bukak) , myspace (kau tipu lagi yann! kau tak ada myspace!) =p


ok2, tu suma menunjukkan betapa (betapa???) malasnya aku nak online ni. aku seolah2 (seolah2??? yann, kau demam?? asal banyak btol perkataan skema nih! haihh...) seorang yang mengidam nak makan kek blueberry tapi diberikan eskrim strawberry dan mendapati bahawa muka waiter tersebut seiras dengan muka brat pitt. err, err.... tak ada kaitan? ok, abaikan.


well, consequences-nya, selain dari blog yang agak slow updates-nya, aku jugak tak sempat nak lawat blog kawan2 suma... huhuu, i'm so sorry... later kalau aku dah bersemangat waja sket, aku akan visit n menyebok dalam blog u ol suma as usual ok... promise!








cuma yang ni saja aku tak pandai nak boring....=)



songeh si rama2- telah disuntik antidote utk melemahkan virus blogging-secara-tegar.

16 ayat-ayat comel:

aduka said...

heee.. xpe2.. klu ade update sure baca.. =)

AiE bAhRi said...

jgn malas2..
teruskan menulis dan berkarya!

eNaSaN said...

alah dik nape nie...xpe2 bila2 rase mood tue dh ok rerajin update..miss to read ur en3...

nnti bila rase mau singgah..jgn lupa amik awards yer...


moga kamoo sentiase eppy... (^_^)

asna cute said...

Moga cepat sembuh..

Wahh lawa posing & pic last sekali tu... nak ngorat tuk kwn sy bley??
=))

pink_butterfly said...

aduka- thanx 4 ur support... chewahh..tetiba rasa cm artis lak=p


aie- hehe..nak rest jap ye aie...

pink_butterfly said...

kak ena- ok kak...xkan lama punya k... oraits, nti sy terbang g blog akak amik award...tengkiu kak~~~=)


asna cute- hah, nak ngorat? ble2... sila2 la mgorat ye... and err...err... kim slm ngn kwn tu... hiksss, malu*smbil tutup muka ngn kusyen*

UXOP said...

salam Yann..
nnti dh rindukan kami,sila hupdate belog rama2 k..
jaga diri baik2 & harap Yann happy dan sihat2 selalu..
err..k lh..tu saja..
ada salah silap maafkan yer..

NoRT said...

mrajuk ke nih

Ivy Metaga said...

rama2 simpan picture2 yg comel2 kalo tak mo tulis hehehe...

pink_butterfly said...

uxop- sure2...nti dah abis tempoh pertapaan ni, rama2 update ya... tq...


norT- hehe...xla...x majok pn=)


ivy- hihii..okk, nti klu ada pict, rama2 paste ya... jgn lupa singgah tau...

Adry said...

owh... aku faham sangat perasaan ni... aku pun slalu kena masalah ni... hehehe

DilOt said...

yeah,,,paham gak perasaan ni disaat die datang...mmg slalu kene gak la...=)xtau nak tepek ape kat blog...

Lifesaver said...

cik yan..bg ubat itu pd i...hehe

pink_butterfly said...

adry & dilot- paham kan how it feels? hehe....thank god!


cik syafa- nak ubat? meh cni amik!!!

lea said...

kak yann..
kite sama la..
lea pun dh malas nak update blog
malas tahap virus H1N1 gitu,..
hik3

♥ PinK HeL ♥ said...

duhhh....chanteknyee girl in blue niii...hehe