BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 26, 2008

good luck suma!!!

hmm, i tau skg bdk2 U tgh bz bwat preparation utk final exam kan? camtu jgk kawan2 i yg teramat sgt bz-nya...nak bwat thesis lagi (utk final year students) coz due date dah semakin dekat (dah dekat corner dah tu, sket lg nak sampai)...especially anne ngn leyleng (bz kowg mencari kromosom orkid ek,tp dah jumpa ni, da ble tdo lena la...hihii) and Ivy (lama x dgr khabar besfren yg sorg nih) kat UMS, Atie kat UUM ( study u, jwb xm bek2, jgn men hentam jak), Encik Syahir (slamat siapkan thesis!), Eqa (study rajin2 for this 1st sem=p) n Ros & Erul (study3!) kat UPM, Shafiq kat Uitm Shah Alam (hopefully writing yg dah submit kt lecturer tu juz kena bwat minor correction jerk...gud luk in ur xm jgk!) n Tira n kazenku Farah & Fauzan yg skg nih tgh berdebar2 mnunggu nak sit SPM, n not forgetting to my fren yang bru convo, Amy from UPM...selamat join ktorang mcari keja! hik3...

haa~ tu ja la post i kali ni...nothing to say...its juz a special dedication to u ol...daaa~


2 ayat-ayat comel:

CaHayaQaSeHKu said...

tq u...wish me luck k...
luv u so much...!!!

pink_butterfly said...

eeiii,nda adil ba...u nda wish i luck pon!=&