BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 28, 2010

kawen

hari ni kawan baik aku, mar @ ann kawen. tahniah n slamat menempuh alam rumahtangga! eh, sedap je wish kat sini, macam lah dia baca blog... takpe la, dah terlanjur ter'taip, malas plak nak delete balik=p

pertengahan bulan depan, another kawan aku waktu blajar kat ums plak kawen... ngan boipren dia waktu kat campus jugak...alhamdulillah, sorang kat semenanjung, sorang kat sabah, atas pelamin bertemu juga...ewaahhh!


tahniah2 ler kat korang semua ye...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat... amiiiin~


aku jugak yang tak kawen2 lagi....
haihh~~



bila pulak turn aku ye???

16 ayat-ayat comel:

Uruchimaru @ kf said...

suke kata ni.alhamdulillah, sorang kat semenanjung, sorang kat sabah, atas pelamin bertemu juga...ewaahhh!

ehem3 bile cikgu yan nak naik pelamin!

syafawani said...

xlama lagi la tuh
hehe

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
masa, tempat & keadaanya akan tiba jua..da tak lama la tu kan?
buat2 tanye plk..kui3!

Lifesaver said...

saya ingatkan cik yann nak kawin..hehe

pink_butterfly said...

kf- elehh, suka ada mkna tu kan? haha

syafawani- ntah la, cm lama lg je...hehe...

azrai- sbb xtau la sy tnya...more to ptanyaan pd diri sndiri=p

cik syafa- hahaha, sy pn hrp cmtu la cik syafaaa~~~

Jard The Great said...

ko muda lagi.. rilek2.. ehhee

::FAIZ FARISH:: said...

mar kawen? wah....

pink_butterfly said...

jard- muda lg ke? hehe

pejal- elehh, cm kenal ja mar tu sapa.hahahaa

UXOP said...

comel budak kat belakang dgn kat depan tu..emm..

Dah jodoh diorang awal,..cikgu kena berusaha lg moga2 abes je praktikal terus ke jinjang pelamin..ewwahh..hehe

pink_butterfly said...

uxop- bdk kat blakng tu ekceli nk bwat pose cm sy tp x jd..ehehe cute kan?;p

hmmm lps praktikal?? haihh, cm impossible je tu...ekkekeke

helena's said...

tunggu saya kawen dulu!

pink_butterfly said...

waahh, nak potong queue ye cikhel~

hehehe

pink_butterfly said...

waahh, nak potong queue ye cikhel~

hehehe

pink_butterfly said...

waahh, nak potong queue ye cikhel~

hehehe

Agensi Perisikan said...

wah mar kawen da..ucapkan tahniah kt dia bg pihak syah ye yann..

yan nk kawen bila? bila plg lewat maw? sggup tggu 3 taun lg x?wahaha

Pujangga Asmara said...

Ada Jodoh Kahwin La Nanti.. Banyakkan Sabar.. Cik Rerama Ni Lawa, Solehah Pulak Tu.. So Mesti Ramai Lelaki Suka Nanti..