BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 21, 2010

tak tau nak letak tajuk apa, so abaikan saja part title ini

okey... hari ni hari ahad tapi tak ada plan nak bwat apa... amboiii yann, macam la tak ada keja lain pulak yang kau bley bwat ye, tu haa jurnal tak siap lagi... kalau tak ada keja sangat, bwat lesson plan untuk seminggu kan lebey afdhal... tapi disebabkan hanya separuh daripada hati aku je yang cakap camtu dan bukannya sepenuh hati, maka aku pun masih disini... menghadap laptop tapi tak tau nak bwat apa. hahahha...

alaa malas la nak bwat keje sekarang... apa class bwat keje time2 cuti ye tak... bwat something yang fun and exciting la best! tapi kalau nak kuar, member pulak tengah sedap2 tido, nak dating, bopren tak ada. haiyaa sangat bosan woo! err sebenarnya bosan memikirkan fakta bahawa esok adalah hari isnin bersamaan dengan 22hb february 2010 yang merupakan hari kerja pertama selepas tempoh kebebasan untuk tido lambat, bangun lambat, membwat aktiviti goyang kaki selama seminggu berakhir.. =( tak suka tak suka tak suka! err, more school holiday pelissssss...............

sekarang pewot lapar, tapi malas nak makan... haih yann, kata nak temokkan badan, apa kes malas nak gi makan pulak ni?! alaa, bukan salah aku... tapi mulut aku ni haaa, malas nak mengunyah... bak kata pepatah perut kata mari tapi mulut kata pergi... perghhh sedap jugak peribahasa aku tu kan! tapi untuk adik2 yang masih bersekolah, walaupun ni blog cekgu, tapi jangan pulak korang pegi amik peribahasa tu pastu letak dalam esei B.M korang pulak ye.... dalam esei B.I takpe. ehh tak takk... jangannn.... ! haish, kau ni yann, abis anak orang fail b.m pulak kang...

ehemm! cakap pasal 'cikgu' ni, tetiba terfikir plak aku, layak ke aku ni jadi cekgu sebenarnya? dah la perangai pon ntah hapa2, cakap merapu2... macam takleh dipecaya lak aku ni ble didik anak orang. huhuuu...

sampai sini je la entri aku. aku nak gi bermuhasabah diri kejap.

ok tipu. sebenarnya nak pegi makan. heheheh.... daa~

9 ayat-ayat comel:

Aus said...

lol yan ,
xpe2..
jadi saje cikgu..hahaha..biasela perangai camtu..
hahahhaa..

aduka said...

pretend je la jd cekgu yg bmotivasi..haha

laki cikgu kimia said...

lesson plan tu memang feveret word of the weekend lah kan..

helena's said...

semalam kuar tak tangkap gamba kan?hehehe

BeaN MorENo said...

ntah cik yan kuar semalam tak tangkap gambar kan...rugi la kita

Lifesaver said...

btol ke takde bf ni cik yann..hehehe

lea said...

sokong kak lifesaver

betul ke kak yan??

Eyriqazz said...

yan,tulisan agak kecil untuk dibaca

+word verification tu menyusahkan...hik3

Uruchimaru @ kf said...

hahahah cikgu yan pi lah mem bertapok !