BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 18, 2010

cuti- cuti malaysia

hallu haluuu...

hai... korang pe kabar? dah 7 ari aku posa online tau... korang prasan tak? rindu aku takk? bek cakap korang rindu, kalau tak, nanti aku tanak kawan korang lagi. wakkakaka cam ayat budak2 darjah 2 le yann!

ekceli aku spend cuti CNY tu kat kampung abang ipar kat kuala kurau, perak. of cos bawak berukband yang selow gila ni, ingatkan leh online dari sana, takde la bosan sangat nanti. tup2 bila aku try online ngan laptop akak, tak dapat connect plak! ingatkan takde line ke, laptop problem ke... so aku biar je la.

demi nak menahan nafsu nak online tu, aku pon bwat2 la bizi goyang2 kaki kat sana. di samping tu, sebab dah duk kat kampung, aku pon kena la tunjukkan ciri2 sejati gadis timur yang memang semulajadinya wujud dalam diri aku nih, mane le tau ada makcik2 yang berkenan nak bwat menantu kan... ai amik langkah keselamatan dari awal je...ahaks! nasib bek berjaya tau, kalau tak, memang huru hara macam orang kegersangan le aku kat sana menghitung hari nak balik semata2 tak sabar nak online...

tak tau nak cite pasal apa, dalam draft aku ni ekceli ade post pasal gathering ari tu yang tak sempat nak publish, tapi rase cam dah ketinggalan zaman je kalau nak publish sekarang. orang lain dah up banyak entri2 lain, aku baru terkedek2 nak publish entry gathering tu. wat malu ai je.... hmm tapi i still nak masukkan some pixxie berkenaan ari tu jugak. aku tak kira korang dah penah tengok dalam blog memember lain atau blom. bwat2 cam tak penah nampak la ye!=p





aksi ja lebey, tapi ekceli bola asyik masuk longkang. err, gadis berbaju putih maksud ai... ehee~






ok la, cukup le tu... letak manyak2 kang, jadi photo album plak... oh ya, aku malas nak bwat caption pix satu2, korang bwat2 caption sndirik la ye! tataa~ hak3, gile pemalas aku nih!

15 ayat-ayat comel:

UXOP said...

Yaa laah..rasa mcm tak pernah nampak gambar2 tu dan gambar2 tu tak nampak apa2 lah:P..ahhaaa

Aus said...

hahahahak.
yan..
patut la..xnampak2..
pose on9..
kekeke..

bola dan longkang..
macam adik beradik..
hahaha

Baby HeL said...

alaa aus tu keje asyik nk berimaginasi aje...bola dan longkang adalah adik beradik..ish sumpit karang baby aus nehh....

Aus said...

hahahaha , mana ade .
hahahahak . sekarang main sumpit lak2 .
bahaye ni . hahaha .

laki cikgu kimia said...

imaginasi pemangkin kejayaan..

eNaSaN said...

ye ye dik riNdu kaMO..hik3



besh jjLn ye..eheheheh

helena's said...

sumpit jgn main2 bean jek tau..hahaha

yann ingat aritu nak ajak kamo tgk valentine tahu..huhuh

tp kamo balik kg..ciskek!haha

pink_butterfly said...

uxop- hehe... gmbr tu mmg xnmpak apa2 sbb xde mata=p

aus- tu la aus, tpksa posa online, sbr je la haku... bola n longkang mmg cm adik bradik, tp bila aus main, dorg dah jd stranger lak..almaklumlah, org terer men bowling kan...

hel- sumpit hel...jgn x sumpitt....ekekeke

laki ckgu kimia- klu imagination tu kearah kejayaan la ye x...

kak ena- rndu akak jgk... best kak tp penat la sket..eeheh

cik hel- alaaa yeke..sori la cik hel, tp cikhel dah tgk kan cite tu? x mnyempat nk tgu org yeee...

aduka said...

lama x men boling..
X_x

BeaN MorENo said...

rindu2...

Ah Fatt said...

cis
ada intan, ada jard
menyesal aku x pg
dekat jer pon

Shitsurei Shimashita said...

pergh..ni yg leh ajak inter school competition ni. Just teachers only...hohohoho

pink_butterfly said...

aduka- jom main boling!=)

bean- eleeehhh..ingat aku pcaya???

ah fatt- hehe, tu la...padan muka..lain kali if ada gathering, sila la dtg=p

naga- buleh2... sapa paling banyak masukkan bola dlm longkang jd pmenang...ehehe

abg perisik said...

serius sy rs rugi nda dijemput yan.kalo nda mgkin dpt bkenalan dgn cewek2 dlm pic tu..merajuknya daku!

haha

Lifesaver said...

waaaaaaaaaa!!!saya takde :(