BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 1, 2010

teacher gorilla... ha ha haa...

'teacher.. teacher... die kate teacher garang... macam gorilla..' kata sorang anak murid aku sambil tunjuk kat kawan dia.


hamboiii, pandai plak awak nak komplen kate teacher garang ye. dah awak tu asyik nak maiiin je, teacher ajar kat depan, awak bole main golf kat belakang, of course la kene marah... takkan teacher nak gelak2 join awak main skali... kang teacher btol2 bwat macam tu, awak kalah pastu nangis, sape yang susah nak diamkan? teacherrrr jugakkk...

haihh, sabar je la haku melayan budak2 nih... kadang2 bile dorang tanak dengar cakap, aku rase gerammmm sangat, tapi kadang2 tengok karenah dorang tu rase cam klakar pon ade...


'teacher, die amik pemadam saye...'

'teacher, halim bwat jadual tak pakai pembaris!'

'teacher, die kacau saye!'

'teacher... teacher... die bwat hidung bab* kat saye...' *sambil penyekkan hidung*

'teacher, seluar saye koyakkk!' *sambil tutup bahagian tutttt*



kejap2 teacher.... kejap2 teacher! dah jadik macam zikir pulak perkataan tu.... kalau nak cakap pasal studies takpelah jugak, tapi sampai nak report2 mende kecik tu yang tak tahan tu...

haihh, kidss!=)



teacher gorilla





p/s patutnya aku jawab camni, kalau teacher ni 'teacher gorilla', sape yang teacher ajar? mesti lah gorilla kan? sekarang ni teacher ajar kamu, jadi kamu la yang gorilla, bukan cekgu... akakakaka...

16 ayat-ayat comel:

aduka said...

hahaha.. teacher gorilla plak dpt title.. seb baek bkn king kong..

=P

Uruchimaru @ kf said...

aduhai mcm2 hal student ni ek teacher gorilla!

kecian cikgu yann!sabor ajelah..

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. best tu jd cikgu kepada gorilla...

pandai cikgu yann ni ajar gorilla..
kekeke

BeaN MorENo said...

tgk muke xmcm gorilapun...kalau saya jadi student....hm xtaula.,..

R.K said...

mase kecik-kecik dulu salu sangat komplen cekgu garang .. ha .. terima lah sekarang chekgu gorilla ..

hahaha ^^

Lifesaver said...

budak2...banyak karenah...patut la ramai cikgu2 sakit..hehehe ;)

lea said...

teacher...teacher...

sy setuju.!

mereka memang gorila..

ngeh3

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

teacher..teacher..toilet kt mana?xtahan da ni..(smbil kepit2)

pnh jd x cmtu?
hehehehe

klakar la gelagat budak2 ni

The Spiral Eyes said...

ko hati hati,jangan sampai jumpa anak murid yang make up story nak suruh parent gaduh ngan cikgu (saiko komen saya ni)hahahah

Ah Fatt said...

tice kamu sihat? hehe

Dak Wan said...

Sejak bila ada gorilla baju pink muka sweet nie?

y@n@ M!B said...

huhu sbr btol kamo jd teacher ye =)

eNaSaN said...

teaCher .....gorilla2 pon teacher cun tau...hik3

Natasha said...

ney da gorila bah... chumell jak...

ahahaha muahhh

syah jg said...

just nk komen psl pic tu..cantek baju. bila beli? bole belikan lg sepasang utk i x?hiii

Gajah duduk said...

kesian student tu..dia pandai math tp dia xpaham soalan..kalau dlm bm msti dia btol ni soalan..

ksian..ksian..huk2