BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 19, 2009

i'm backkkk!

Knock2…. Ada orang takkk? Ish3… canteknyataman nii… taman sapa la agaknya ek…

uisy, mukadimah tak ble blah tu… well3… lama jugak aku bercuti dari blog kan… tapi nasib bek lalang2 tak tumbuh lagi... ajaib tol rumput2 kat taman ni...

hmm,tu la, aku teda mood bah… haa, amik kau… dah kuar bahasa sabah negeriku yang terchenta… haha… sekarang mood dah kembali normal walaupun tak sehangat biasa...

erkk, apa nak cakap eh type tadi ah? lupa lak...


hah, ingat dah...

Ok lah, untuk pengetahuan u ol, next week aku dah bergelar student balik… kat mana? Aisey, ni yang malas nak gitau nih… lets juz say its somewhere around kl ok! Flight aku ari ahad ni, ada sapa2 nak jemput aku dari aport? :p

sementara hari2 terawal aku di sana, of cos la agak bz sket kan.. dengan orientation-nya, ngan nak settle down lagik… so, maybe blog ni akan kembali sunyi sepi sampai la aku dah selesa duduk kat tempat baru tu. Dah steady kang, aku akan bersiaran langsung dari sana plak… harap2 ada line tenet la, kalau tak ada pon, nanti aku beli berukband… senang sket nak online kan…

anyway, tu ja la updates aku bwat masa ni k… juz to inform u guys yang si rama2 ni still alive… syukur alhamdullilah…

so, till then... wish me all da luck in da world ok~=)

26 ayat-ayat comel:

CikYana(",) said...

cik rama2 further study kt ane ek?
hihihi

pape pun
selamat bergelar student kembali
ngeh2 :)

pink_butterfly said...

cik yana... tq....wish me luck ye!=)

Cik Amy Sensei said...

hai dik..

tahniah dapat smbung study ek..
anyway, kat mana studynye tuuu...uia ke?

helena's said...

ade kat kl..leh jumpe2,,hehe

pink_butterfly said...

cik amy- ohooo..men tembak2 ye cik amy=p somewhere in kl...=)


cik hel- ya, sure boleh cik hel!

Sifu Mirza said...

salam cik rerama...

selamat menjadi student balik..

belajar rajin rajin tau..

all the best wishes utk rerama..

:-)

UXOP said...

me wish u gudluck n success in da world..

Tu dia aikk..belog sendirik dak kenal dh..cian kt taman rama2 ni..hehe..

Tunggu ya..nk gi jemput ni..err..upahnya cuma kerret susu je..leh?..hihi

Jard The Great said...

welkam back.. ehehe

pink_butterfly said...

sifu- tq ya... insyaallah akan study bek2 n rajin2...hihii...thanx 4 ur wishes...=)


uxop- hah??? nak amik? okeh set! jgn lupa tau!


jard- thanx jard...glad to be bck even only for a while=p

Ivy Metaga said...

besttt nya jadik student

all the best rama2..

pink_butterfly said...

tq ivy... appreciate it=)

NoRT said...

bagus2...welcome back.... slmt mengskemakan diri anda semula ye... huahuahua

Monkey D Luffy said...

kat kl... call2 ler kalau nak

heheeh

gendit said...

jumpa diKL...sy tgu di Menara KLCC...next month ok

aduka said...

slmt mnymbung blajo.. blajo rerajin ye... =P

pink_butterfly said...

norT- mskemakan diri? yaa, dats for sure...adooiii....


kapten- ble2...i'll cntact u later k!

pink_butterfly said...

gendit- ok...wait 4 me okay! hahaha...ya la tu;p


aduka- thanx... i will, insyaallah~

azman shah said...

http://suezensays.blogspot.com/


sedapnya lagu ini







































































































come to my blog

Si Pari2 Kecil said...

AKAK...LALING!!! WAAHH..MAW SAMBNG BLAJAR D MANA TU? HUK3....

gendit said...

yerla sambung master ke??mana??UniKL ker..hahaha

Pujangga Asmara said...

Salam Yann.. Baguihlah Dapat Sambung Belajar.. Kat KL Pulak Tu.. Bolehlah Kita Jumpa Bah.. Wahaha..

evold said...

ari ahad lalu, aku jalan2 kat market midvalley.. then aku jmp sorang muke same cam ko.. tp planduk kot.. ikut cite ko d KL plak.. muskil2.. mgkin jgk ko ni.. hu3

Lifesaver said...

cik yan!!leh jumpa!!

eNaSaN said...

dik yan..wah udah smpai KL kah...bole jumpa nie... all the best 4u yer...


contact yer...

Anti agni Energie said...

Nice post.

Salam, kami merupakan pekerja-perkerja yang telah dibuang tanpa menerima gaji dan pampasan oleh sebuah syarikat multinasional yang dalam proses untuk lari dari Malaysia

Please support kami.

Jadilah follower kami.

http://agni-energie.blogspot.com

Inilah usaha kami untuk menuntut hak kami.

khaLifah feDi said...

slm kak yan owh gud luck sbb smbg study ea..

kat Kl ea..emm so study rajen2 taw..jgn nk berangan sak hee~ okeh..bye2 see u later again..!!!