BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 28, 2009

haii suma!!!

hai suma...


i'm back!!! ish, asyik tenggelam timbul saja aku ni kan... hihii... kejap ada kejap takda...

u ol tau la kan dengan kebizian aku sekarang ni... ni pon bru abis orientasi and tengah free sket...

korang camna? sehat takk? sekarang ni tengah kecoh pasal H1N1 kan... so kena be more extravaganza carefull dekat luar okk... kalau leh, jangan la gi tempat2 yang ramai orang....

oh ya, walaupun dah ble online skg, tapi aku takleh nak janji to get to ur blog macam slalu... tenet ni lembab lah! macam siput... tapi whenever aku dapat, aku sure akan menjelajah blog korang... huhuu... windu nya ngan story mory korang yang ntah hapa2 tu... =p

tak ada nak cakap apa for now... tengah tunggu kawan, nak kuar jap lagi... u ol take care ok!




14 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

ahai

selamat study

laki cikgu kimia said...

oh stadikah? selamat berusaha!

pink_butterfly said...

kapten & laki ckgu kimia- yaa, tq suma....=)

NoRT said...

mcm biskut nih...jap ada jap x de...

joegrimjow said...

ingtkan bersama siapa tadi

asna cute said...

eh ada orentasi?? sis sambg belajar ker sis??

UXOP said...

Salam Yann..
Cepatnya rerama terbang ke semenanjung?..
Belaja rerajin yek..mst ramai member baru nih..

evold said...

em, tgok dinding kuliah tu mcm UM,tp bila tgok tag nama kawan tu.. sah.. bukan.. ha3.. sy pun tak jangka yan tu, tp bila tgok muka ngn jerwat.. aik.. mcm dia la.. jerawat tu jadi mark ha3..dun marah2

Lifesaver said...

cik yan...
bila nak jumpa ni?

Shitsurei shimashita said...

salam cik rama2 yg comey~
apa kabar?
hehehe..wish u all the best
kalo terjumpa di KL, tegur2 lah ek
cayok!!

eNaSaN said...

cumil2 pink is cute 4u...


keep in touch yer...

helena's said...

yannn...rinduuuuuu

Ivy Metaga said...

best nya study, selamat maju jaya hehe

lea said...

eh..
akak sambung belajar ker?
katner?