BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 14, 2009

apabila yann dipaksa bersenam...

okay... hari ni berasa sangat penat... awal pagi lagik dah kena suruh larik 2.4 km = 12 pusingan padang... bukan kena denda, k... tapi waktu tu memang waktu PJ... hihii, cam budak2 skola je kan...=p

giler penat wa cakap lu... dah la aku ni tak pernah bersenam PLUS sejak skolah sampai ke U, aku memang bukan sporty type... aku tak join sukan2 ni... huhuu, tu la lembab semacam ja... haha...

baru 3 pusingan, dah tercungap2 macam dah larik 30 pusingan. dah la sejak kemarin aku tak makan nasik, bekpes pon minum milo je... tapi syukur la aku dapat abiskan jugak larian 12 round tu dengan bergaya... 20 minit tuu... ekceli kena abiskan at least dalam 18 minit, baru leh lulus... tapi aku dah lebey 2 minit... takpa2, next time try lagik... tadi tu baru 1st try... kira ok la jugak untuk orang yang tak pernah bersenam cam aku kan? hahaha...

lepas tu petang lak ada kelas hoki... ohh, its not really a class ekceli, tapi more tu subjek sukan & permainan, and kitorang yang tak pandai main hoki, apalagi nak pegang stick hoki ni pulak dah kena registerkan dalam game hoki... huhuu... sabar je la aku...

after warm up, kena larik lagi 2 pusingan padang kat stadium hoki, kepenatan berlari 12 pusingan padang pagi tadi tak ilang lagi, ni kena tambah lagik 2 round... naik ketar lutut aku ni...

kalau dikira jumlah jarak larian aku ari ni, maybe dah ble sampai sabah agaknya...



i need massage now! huhuu~=(

10 ayat-ayat comel:

NoRT said...

ciannyer... mesti time lari tu...mulut dok mnyumpah je.... huahuahua

laki cikgu kimia said...

hahahah.. sian2.. teruskan berlari. anggap saja abangmu ada dihujung sana..

atau mungkin di ujung talian? huhuuu

Lifesaver said...

hehehe. cik rama2 yg cun melecun..abis la keayuan kena lari. saya pon kena lari kat BTN. 2km dalam masa 20 minit jgk. hehehe. nasib baik sempat abiskan.

sama2 la bersenam utk negara!!hahaha

FAIZ FARISH said...

Mesti Tak Seayu masa kita ngah Dating b4 u fly kan? ahaks....

Ivy Metaga said...

lari lari jangan tak lari hehehhe

khaLifah feDi said...

emm cian si rerama..!!!eh kn boleh terbg hee~

p/s: kak yan dh tuka no.pone ker?

UXOP said...

hikshiks..kena dera ye..oyeh2..

Hohh..larik bleh smpai Sabah meh??..ni mst rindu dgn owang2 kat sana nih..

Nnti senang leh belanja karet susu..tp KL -Kedah jauh sgt..I'Allah tu suma bisa diatur..

Lps ni dh jd awek sporty n otot2 tgn jd sasa cam malok noor.

lea said...

ok la tu leh lari dlm 20 min
kalo lea ntah bape min ntah..huhu

eNaSaN said...

wah kuat jua kamoo lari yer...


heehhe lari ler dtg sini leh jumpa minum2..makan2..

dik kamoo belajo katne???

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女