BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 29, 2009

check 1, 2, 3! sapa kata kawad itu membosankan?? its fun! i like~

laparnyaaa!!! dah la penat giler, pewot plak sibuk mintak diisi... petang tadi kitorang bz berkawad. ekceli tiap2 petang kitorang ada latihan kawad as a preparation untuk gi camping pentauliahan KRS ari isnin nanti. preparation ni memang ble dikira last minute, tu pun terpaksa curi2 masa coz kami busy jugak prepare untuk organize sports day ari sabtu ni... memang sangat2 memeningkan kepala sebab kena urus 2 events at the same time. dah la group kpli intake kami ni juz dalam amount yang kecik, so each of us have to handle many things... nasib bek la sekarang ni dah tak ada asaimen... so, otak ble la berehat and only da physical do the work.

oh ya, balik to crita lapar aku nih... petang tadi after kawad, me and the geng pegi la ke cafe nak makan. dah la sorang2 pun memang dah lapar gile macam harimau sebab we didn't take any lunch today... nak dijadikan crita, we ol order la food... aku ngan sorang kawan order nasi goreng ayam masak kunyit, and so we wait la for the order to be ready. tunggu punya tunggu (memang tunggu lebey lama daripada besa), then the food pun siap.

lepas amik, nak wat apa lagi kan... of cos la we ol trus membaham makanan tu... then u know what? my chickens are not fully cooked! even worst, my friend punya chicken tu still ada darah lagik...aarghh, tensen gile! dah la aku ni type yang cerewet pasal makanan. if makanan yang need to be fried, aku mesti nak benda tu fully cook. tanak separuh/setengah masak. tekak aku takleh nak terima.

dah jadi cmtu, mood aku eh bukan, mood kami pun ilang... dah tak ada slera nak makan. huhuu... makan nasi tu sket je, then trus blah. geram btol... dah la orang tengah lapar.... nasib bek aku bukan kanibal, kalau tak, dah abis orang2 kat sini aku makan. kekekee...

ok lah, lupakan pasal tu. sekarang aku nak gi selongkar locker, cari apa2 yang bleh dimakan (huhuu, cian aku kan..)... ooh dari katil ni kelihatan ada cadbury double chocolate cookies sedang sayup2 memanggil2. cantekkk! makan sambil minum nescafe pon sedap nih. walaupun tak mengenyangkan, tapi ble la untuk 'senyap'kan pewot ni sampai esok...=p

chow!



p/s oh ya, rupanya tajuk tak ada kaitan dengan isi kandungan entri. hehe... skali karangan dah kuar tajuk da...=p

7 ayat-ayat comel:

joegrimjow said...

pernah jadi komando
huhu

syaza said...

gila x suka kt kawad...
hehe...
sbb sy kuat berpeluh..
huhu...
:(

lea said...

coklat tu dah semut la...

xbleh makan;p

Lifesaver said...

yucks..cik capa pon x mkn yg half cook ni..x lalu..lain kali bg tau kt tukang kedai tu..byr separuh hrga je...hik!


nyum..nyum..nk cookies gak

Fatt Chin Choy said...

beli le nasik lain
makan coklat mana kenyang

UXOP said...

Nak makan orang!!sapa nak masak fully cook orang tu??..alaamakkk pening nye...

Akhirnya cokelat tu yg jd mangsa sbb dia fully cook,kalu cokelat mentah tentu dia selamat kan..kan..ekeekeeke..muahahaa

eNaSaN said...

dik klu akak..panggil jer tukang msk tue suh tukau lain lallalalal



hilang selera tul...



hik3 dik mmg tjuk kamu kuar dr tajuk...lallalalala tp ku suka jer...