BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 1, 2009

will be away~

untuk masa seminggu, blog ni akan kembali senyap bwat sementara coz aku akan berada di kuala kangsar untuk ber'camping bermula esok hingga khamis... jumaat plak terus heading ke cameron untuk field trip. kalau rajin bawak laptop, aku akan hapdet waktu kat cameron nanti...

so till then... stay safe everyone!



p/s ooh dan maaf, tak sempat nak reply comment2 korang... but i have read all of 'em... thanx! =) ada masa nanti, aku reply ye!

6 ayat-ayat comel:

Lifesaver said...

wah..nak ikut gi cameron!

laki cikgu kimia said...

sejuk itu bahagia

Fatt Chin Choy said...

nak ikut tak blh
huhu

eNaSaN said...

besT nyer....

Pujangga Asmara said...

Salam Cik Kak Rerama.. Hehe.. Lama PA Tak Singgah Ke Mari.. Apa-Apa Pun, Camping Elok2.. Hehehe..

butterflyana said...

hye..blogwalking here..

i'm butterfly too! :)