BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 19, 2009

penat~~~

ooh, rupanya sempat lagi untuk aku post entri baru sebelum gi camping trip ari selasa ni... ekceli, plan asal aku is to keep dis laptop kat umah akak while pegi camping nanti... rasa cam tak secure plak nak tinggalkan barang2 camni kat bilik without someone to keep an eye...

tup2 tetiba teringat lak yang lecturer ada mintak name list member class of which aku tak siapkan lagi... so, huhuu, terpaksa la aku usung balik laptop ni ke hostel... =(

ni pon baru balik dari discussion room, siapkan banner untuk gi camping nanti. penat n ngantuk giler... ekceli nak story pasal entri kat bawah ni, tapi rasa cam tak larat plak. nanti la, dah senang2 sok aku crita...

ohh, tetiba aku rasa cam tak jadi la pulak nak story pasal benda kat bawah ni... kenapa? sebab aku takut 1 day nanti 'orang2 itu' dapat discover pasal blog aku ni... hik3... apa plak dorang cakap nanti kalau dapat tau dat aku crita pasal benda2 yang very de personal kat dalam ni... lagi2 benda tu melibatkan dorang... macam tak baik la pulak kan?=)

9 ayat-ayat comel:

a.b geldofg said...

a'a tk baik tauuuuuuuuuuuuu

Lifesaver said...

baik la...cter la!cter la

UXOP said...

Hoohh..dh bayar tiket ni..tkkn citer tu kansel lak..erkk..

Kalu dat the personal one,jgn citer kat owang..malu nnti..

Cuba gitau sapa owang tu yann!!..chiss jelesnye..hahaaa (gurau je ni)

eNaSaN said...

bila rase nk citer...citer jer..


tp if rase xbaik tuk diciterkan...rasenye xyah citer kot...huhuhu...

laki cikgu kimia said...

aisey.. gua baru nak layaaann..

Monkey D Luffy said...

cerita sipi2 jer ngeeee

pinkish said...

hahaha ya loh . i'll keep an eye bh . haha :DDD :)

khaLifah feDi said...

emm.......taw xper!!!

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情