BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 17, 2009

bila berkawan berlainan jantina

rule number 1#

jangan bagitau kamu sukakan dia kalau dia memang tak ada tanda2 menginginkan hubungan yang lebih dari seorang kawan...



opps, tak sempat nak story panjang2. ada class. ok la... sambung next time... weekends ni balik umah akak kat gombak, then the next whole week will be in a camping trip. wish me luck!

10 ayat-ayat comel:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ala....

no 1. jer ker?

hmm..tak per...sabar menanti...

Lifesaver said...

cik yan...rindu sama kamu!!!!!!!

skrg saya bz..nnt kita kuar weekand sama2 erk...

UXOP said...

hmmm..kedengaran sunggohh pelik..tp menarik N3 ni..nk tunggu citer selanjutnnye..

kekadang kita kene berterus-terang supaya tidak menyesal (terlepas peluang) kelak..seseorang nk menerima atau tidak itu terpulang..ehhee..larik tajuk ih..sowii

gud luck & takecare in camping..

eNaSaN said...

lalalala...dik cpT hapedet rule# 2..3 ..4 & .......



nk itut kamoo & syafa jjln gak...huhuhu

pink_butterfly said...

kak yanie- hehe...nti smbung ye kak...

cik syafa- okeh2...weekend ni pon sy bz...sng2 nti kita g kuar sma2 k...msg sy tau!


uxop- okeh, lps camping kita smbung entri ni k!

kak ena- wat msa ni bg 1 rule dlu k!=p eehh, bley2...jom kita g gather sama2....jom2 turun kl suma!hehe...

Perisik SR said...

Rule no #2

Hanya sebut psl kawen bila kamu dua dah btol2 redi nk kawen dari semua segi time tu. Jgn janji mcm2 psl kawen dan itu ini kalo janji tu adalah >2 thn lagi. Nak tau kenapa? Lu pikirla sndiri..Hehe.

Framestone said...

la.....

Ivy Metaga said...

owhh..rama2 ada suka kat ehem ehem ehem aaaaaaaa.....lalalaaarriiii...

pink_butterfly said...

syah- ok...rule d trima wlupn tdk tmasuk dlm my list.hehe...


ivy- hiskk..bkn la ivy...i'm da victim..=p

Perisik SR said...

bfore ni kan yan sll sbut psl bf2...so ni lah masanya..dah ramai yg nak tuuu...;p