BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 1, 2009

camping trip~

pheww... aku baru baik dari demam ni... ok2,it was juz demam biasa... dah gi clinic 2x, and 2x jugak bwat blood test... looks like everything's normal... kan ari tu aku gi camping, and da thing is, the weather was not dat good... kadang2 ok, then suddenly it started to rain... untuk aku yang ala2 lembik and tak biasa bwat aktiviti2 outdoor ni, of cos la agak terkesan sket ngan perubahan2 cuaca yang drastik begitu...
aku memang suka ngan aktiviti2 outdoor ni, cuma kan best kalau takyah duk kat dalam khemah... kalau nasib tak bek, bila ujan turun, air ujan siap masuk dalam khemah lagi... huhuu... tu yang tak tahan tu... tengah syok2 tido, tetiba leh rasa cam terapung2 lak... bangun2 je, khemah dah banjir... haha... aik yann, macam bercakap thru pengalaman je tu... kuang3...=p

tapi aku ni memang hebat la.. (ayat tak hengat!) hiskk.... tengah2 demam tu pon still ble pegi trekking, dah la laluan trek tu pon kira curam jugak... berkayak dalam jarak yang memang sangat2 jauh coz tak sedar yang kitorang dah hanyut ke tengah laut dibawak arus... then terjun masuk ke laut yang kedalamannya about 3x ketinggian pokok kelapa.... haa, amacam? hebat tak hebat aku yang lembik ni?
kat bawah ni adalah pixie2 time camping tu... tengah2 demam pon still nak join orang bergambar jugakk... huhuu, mana leh tinggal kan... demam tu blakang crita, yang penting dapat kepuasan hati yang tak terhingga... fuhh, macam pantun plak kan...=)

-sila la melihat wajah2 kedemaman tersebut-




10 ayat-ayat comel:

khaLifah feDi said...

elelele..........bdk yg tdg putih tue..!!!

khaLifah feDi said...

opss....bah opss mari join contest

Weblog Popular 1 Malaysia

klik sini:-

http://tuanuruchimaru.blogspot.com/2009/07/weblog-bagi-anda-rm-5000.html

Jard The Great said...

ehehe.. sibuk ke sana ye cik yan..

pink_butterfly said...

kf- contest apa tu kf? susah la nak masuk blog kf tu... nti dah dpt terjah, sy g tgk ye...


jard- haha...bz mem'bz' kan diri cik jard~~

laki cikgu kimia said...

oke. sekarang bgtau aku, pokok kelapa tu pon baru tumbuh kan? xde la tinggi mana.. hhiii ;p

pink_butterfly said...

laki ckgu kimia- oit! ade ke ckp cmtu... hiskk...x patot...x patot...

NoRT said...

wahhh..BIG... tringat muda2 dulu

helena's said...

yannnnn rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ivy Metaga said...

bersemangatnya si butterfly nih hehe

eNaSaN said...

dik windu kamOO...nnti kita jumpa yek...hhehehhehehe