BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 29, 2010

benda baru...

waktu aku mem'bloghopping dari satu blog ke satu blog, err ekceli, takde la banyak sangat pon... masa tak cukup... so 1, 2 blog je aku sempat terjah semalam... sorry ye kat kawan2 yang aku blom sempat singgah blog korang lagi... ada masa nanti aku masuk ye...

anyway, waktu masuk kat blog ini, aku jumpa ini... apa benda tu? ok, nama benda tu adalah formspring... nak citer detail2 aku tak reti sangat tapi kalau korang click link yang aku bagi tu, insyaallah korang leh paham sendirik. hehehe.. cuma conclusion yang aku ble xplain kat cni adalah function formspring ni, di mana thru mende ni, korang leh tanya apa2 benda je kat tuan punya akaun tu ... yaa, APA2 SAHAJA... untuk contoh2 soalan yang terlampau, boleh rujuk di sini...

oleh kerana aku rasa benda tu cam best ditambah lagi dengan sifat aku pon memang mudah terpengaruh, maka 1 akaun dah ter'create dengan jayanya... jadi jika kamu kamu dan kamu mempunyai soalan yang selama ni terpendam jauh di sanubari, ble la tanya sekarang... tapi ingat! jangan plak korang gi bwat soklan2 terlampau macam yang korang nampak dalam link yang aku bagi tadi tu...


sebarang soalan ble zoom'kan kepada ---->>> http://www.formspring.me/nurulidzyani

sebarang soklan2 yang tak berdisiplin, atau yang mengganggu sensitiviti jiwa aku tidak akan dilayan... hahahaha, boleh gituuu???=p

13 ayat-ayat comel:

Eyriqazz said...

pembaharuan yang bagus itu perlu

P/s :bila nak disablekan word verification?

pink_butterfly said...

eyriqazz- oohh ya, tq 4 da peringatan..

dah disable da...=p

helena's said...

yannnnnnn!rindu cikhel tak?

pink_butterfly said...

cikhel- rinduuuuu sgttt2!!!!!!!!

mmmuuuahhh3!

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
nice inf0.. =)
thanz yer sis atas perk0ngsian..
lama tak sinGgah cni..huhu

lea said...

cikgu..cikgu...

formspring ni cmne ye???

Adry said...

baru plak tau pasal formspring ni... hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

CikGadis said...

sy pn jnis cpat trgoda..
:)

Uruchimaru @ kf said...

mahu jga!

Anonymous said...

Excellent submit. Appreciate your discussing

Anonymous said...

Whoa this site ended up being wonderful. Wonderful work and/and also maintain the nice work. Thanks a lot for the content this works well for me personally

Anonymous said...

Wonderful article with many different great content! I guess you could be on the proper way. All the best .

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

kagum den.... tak tau pun mende nih wujud.... huhuhuh