BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 29, 2009

tukar layout

i'm thinking to change my layout to a simpler one. some of my frens complaint yang kadang2 its very hard for them to bukak my blog n read da entries coz amik masa yang tersangat la lamanya... so, what do u think? susah tak for u ol nak bukak page aku nih? kalau its server problem, of cos la i can do nothing kan, tp kalau its becoz of the layout itself, i think i should do something about it...

hmm...

oh ya, i wonder y i choose da pix kat entri bawah ni to be published at the 1st place... seems like tak ada kaitan kan? ahahaha... takpa la... layan kan aja~=)

14 ayat-ayat comel:

Uruchimaru @ kf said...

takyah lh kak yann ok pe bah ni layoutnyer =)

Lifesaver said...

erm..betul kot ckp kawan2 cik yan...lmbt skit loadingnya..hehehe

FAIZ FARISH said...

Yup. I kekadang ada masalah mau buka Blog u. Lambat sket.... Y ah?

pink_butterfly said...

kf- xpyh ka kf? maybe server kf tu lajuuuuu mcm keta f1...hehe

puan capa- i think i'll juz remove some widgets la kn laling~

pejal- hehe...sblm bukak blog ni kena bca doa mkn dlu ...

helena's said...

yannnnn..rindu kamu!!hee mane ilang neh??

aah,lambat sikit..banyak comtent agaknye..+line prob..

pink_butterfly said...

cik helena!!!!!!!!! rndu kt awk jgkk!!!!! huhuu...x g mane pn... hehe... sy dah dlete some widgets...hopefully it'll be ok...=p

laki cikgu kimia said...

widget2 kot yan..

Uruchimaru @ kf said...

taw xper..ini bukan mslh layout tapi mebe mslh browser..better suh diorg gune musang berapi ok !

ps;-skrg dimana? kl or sabah?

pink_butterfly said...

abg am- ha ah...tu la dah dlete some of da widgets=p


kf- sy kt sbh skg...3hb bru balik kl, kf=)

hisham said...

salam ziarah..jalo u suke layout ni ..u gune la..dorang ssh nk bukak to coz tenet dorang slow...hehe
i link i k..n folo u gak.tq

Jard The Great said...

ahaha.. lama ko tak hapdet neh.. ntah2... da kawen?? ehehe

pink_butterfly said...

hisham- okey..thanx ya! slamat kawan2..=)


jard- wahaha, mane de tawen la, jard..hikss...

Anonymous said...

yan...sokong tukar layout...

-Syah yg jrg dtg

pink_butterfly said...

hallu syah!

lama nda dgr kbr~