BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 3, 2009

walawehhh~

hallu kawan2...

waaahahaaa... lama kita tak jumpa kan... untuk pengetahuan korang, owner taman si rama-rama ni masih wujud di muka bumi ok.. =p
dah lama aku tak menjejakkan tangan ni menaip url blogger.com... bukannya tak ada masa, ataupun tak ada idea... ahh itu suma jawapan klise and for sure u ol dah nak termuntah dengan lame reasons tu kan...? hehe... well, sebab utama aku tak me' log in dalam blog ni adalah kerana ayat skema tak hengat diriku merasakan bahawa dunia blog ni sudah hilang kemanisannya... ohh, anda boleh lah mengumpamakan situasi ini sebagai habis madu, sepah di buang bersepah-sepah... =)
hmm, apa nak story ek... pasal studies? oh nooo... boring! kang korang ngantuk plak... pasal relationship? oh nooo.. boring! kang korang menyampah plak... so, nak story pasal apa ni? ish3... kang aku tepek pixie semata2 dalam post ni, korang meluat pulak... hahaha... ish, dah lama tak berblog ni, rasa cam dah tak pandai nak bercerita..

no choice, i have to.



have to apa?


only to paste pixie with a little description about it dengan niat semata2 untuk menghapdet blog... hahaha... whatever~~~ okk, here goes...


me and my housemates waktu melantak kenny rogers ari tu... tidak berjaya mengambil gambar bersama makanan kerana makanan tersebut sudah selamat masuk ke dalam pewot.


yang ni plak pixie yang diambik time kitorang wat program kat methodist 2 girl school kat area brickfields... ohh, dis is 1 of my faveret pixie...=)


aku dah show pixie ni ke blom ek? korang tengok la, betapa malasnya aku... nak cek balik dalam post pon malas... uhuuu...anyway, kalau dah ada pix ni dalam post yang lepas, sorry lah ye... hehe...





ohh, baru prasan dat i haven't take my pixie's from my friends yet... so now da pixie's stock are limited...

so korang, sekarang pon dah pukul 12.25 am nih... and i have to go... esok class start kul8.. well, ekceli hari2 pon start kul8 =p adoii, tak dapat dibayangkan betapa aku bekerja keras nak siapkan dis 1 entri yang terang2 lagik tak ada isi.... haha... dah tahap kronik dah ni yann oooiii... sila2 la berubah...

ok... wanna go now! bye everyone~

11 ayat-ayat comel:

joegrimjow said...

waaa
lamanye xupdate
ingt da delete da
huuu

slamat merdeka

dir&fara said...

patut la cam lame je xnampak... erkk.. ke dir yang lame tak datang sini?? hehe.. sori..

Lifesaver said...

cik yan!!

macam anak murid..bukan macam cikgu..hehhee

Ivy Metaga said...

mmg walaweihhhhh...lama betul menyepi...
apa2 pun, moga sentiasa sihat, selamat berpuasa rama2

pink_butterfly said...

joe- hehe..tak dlete lg...tp dah lama x msuk blog nih...cuti...hehe


dir- xde la...mmg sy dah lama x berkeliaran jd kutu rayau kat dalam blogspot nih..tu yg dir dah lama x nmpak sy...haha

pink_butterfly said...

lifesaver- uik, mcm anak murid ke cik syafa? hiskk...


ivy- tq...ivy posa x? hihii...

eNaSaN said...

akhirnya dik yaN hapdeT blog gak


stju2 ngan syafa...lalallalla

piNky LuCiA said...

waaa.. lama tak update.. ingt dah ilang dah..

khaLifah feDi said...

hehehe........

lame x dtg taman nie..
wujud ag upernye..!!!

slmt berpose kak yann !!!

miss ubi said...

lama xdtg melepak cini..hehe

laki cikgu kimia said...

hoh kamu keje gomen?