BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 7, 2009

yann, are u okey?

semenjak dua menjak ni, member slalu cakap yang aku nampak pucat... walaupon i feel okay and don't feel anything wrong...

mungkin aku kurang makan makanan berunsurkan daging....



tapi memang aku tak suka makan daging pon.... so nak bwat macam mana? shud i take the supplementary food instead?

ok, tu je la updates aku bwat masa ni... huhuu.. its so not like me... tapi what to do,

i'm not me recently=(

11 ayat-ayat comel:

ai said...

Alahai...siannye. Nape ni? Hope sume ok & sihat ye..

laki cikgu kimia said...

kadang2 nampak dalm cermin pon orang lain ye..

Ivy Metaga said...

jaga diri baik2..ni rindu family kot...

UXOP said...

Salam Yann..

Sila amalkan pemakanan seimbang ye utk seimbang berat badan gak..hehe.

supplementary food pun ok juga tp baik makan ikut kesesuaian badan kita yg perlukan unsur semulajadi dlm jadual pemakanan..eheehe cam dokter lak..

pepe pun sila jaga kesehatan & rehat banyak2..studi kuat pun kene ada masanya..k..

Lifesaver said...

erm...

me too~ bukan di alam nyata lagi dah..terambung2 di pukul gelombang..x de mood~ hehehe

_Vu-JiE_ said...

ok jap.
ni sbnrnya aku mo komen utk previous entry tp mcm takut ko x baca nanti..

aku mcm ketinggalan ni berita tp xpa. hehe.. ketara la aku lama suda x masuk blog ko ni. hehehehe...


ko masuk KPLI???
terpaksa aku kasi large gambar ko tu sbb mo tgk banner BIG kamu tu..
option apa ko? IPBA kan?

Pujangga Asmara said...

Salam Cik Kak Rerama.. Rindu Pada Saya Tidak? Kalau Ya Memang Cik Kak Tipu.. Hehehe.. Lama Rasanya PA Tak Masuk Sini.. Apa Dah Jadi? Yann Ada Problem Ke? Kalau Dulu Selalu Yann Update Blog Tapi Sekarang Jarang Sekali.. Macam Ada Problem Aje..

khaLifah feDi said...

salam pink butterfly..

kemana bertapok nie...

selamat berpose ea..!!!

Namaku Min said...

awak ini bukan comment tau, saya terpaksa privatekan blog saya atas sebab tertentu. boleh awak msg saya email add awak? saya nak invite. min.mdnor@yahoo.com

eNaSaN said...

ku jua cam tue.....(^_^)

Adry said...

wow... napa pucat plak... hermm... gi la jumpa doktor .. just in case.. take care dear